Paneb Abivahendid Golf Kerge Reguleeritav Kaasaskantav Paneb Treener Paneb String Paneb Abi Juhend Kooskõlas Pesulõksud Golf

0 Reitingud
€4.12 €5.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Parandada oma asetades mängu meie kantavate paneb koolitusabi!Lihtne-to-säti disain ja suunamata märge, sa pead olema võimeline täitma hakanud tegevus rohkem, mugavalt.Mugav kasutada ja täiuslik iga golfimängija, kes tahab, et täiustada oma mängu!

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Golf Paneb String

Toote Materjal: Klaaskiud

Toote Mõõdud: 245*20*10mm/9.64*0.78*0.39 in (u.), trossi pikkus 9.84 jalga (u.)

Neto Kaal: 48g (ligik.)

Pakkeleht:

1 * Golf Paneb String

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne teha: Suurendada oma suunamise oskusi meie kerge ja kaasaskantav golf paneb string.Kergesti teha see ümber ja praktika on-the-go, igal ajal ja kõikjal.

2.Reguleeritav Funktsioon: oma reguleeritav pikkus, see golf paneb string pakub paindlikkust, et rahuldada erinevaid tava-keskkonnast.See on lihtne kohandada kasutamiseks sise-või välistingimustes, võttes arvesse teie vajadustele.Koos trossi pikkus on umbes 9.84 jalga, saate kergesti kohandada seda erinevate paneb harjutused.

3.Täpsus-ja Maitsetugevdaja: Tõsta oma golf mängu meie paneb string.Mitmesuunaline tähisele, tingimusel võimaldab täpset palli kontrolli.Õige kuulitõukaja suunas ja parandada oma oskusi täiuslik panna iga kord.

4.Paranemine on Garanteeritud: Maksimeerida oma täpsus ja usaldust meie golf paneb string.Seda õpetust abi aitab teil täiuslik palli positsioneerimine vähendada vigu, siledam kiiged ja mugav panna tegevuskava.

5.Lihtne Kasutamine: meie golf paneb string, saavutada täpset lasku, iga kord.Valmistatud fiberglass otsa, see ei kahjusta muru ja on lihtne sisestada.Ei mõjuta selle palli veerema.

sku: k150839

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…