2023 Uus Õpilane Lihtne Trükitud Mobiiltelefoni Kott Korea Versiooni Õhuke Mood Touchable Ekraani Mini Crossbody Telefon Rahakott

0 Reitingud
€0.77 €1.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote Sissejuhatus:1 x crossbody kott

Toote spetsifikatsioonid:

Materjal: PU

Mõõdud: 19 * 12 * 2cm

Värvid: punane, lilla, hall, roheline, sinine, must, roosa, sügav p tint

Toote omadused:

1. Mood, disain: See Jaapani ja korea stiilis rahakott funktsioonid üliõpilane trükitud väike kott, crossbody disain, stiilne ja armas välimus.Kas see on üliõpilased või noored, neid saab hõlpsasti sobitada erinevate moes riided.See on varustatud ka telefoni asendamine funktsioon, mis võimaldab teil lihtsalt vaadata oma telefoni, ilma et kõrvaldada oma rahakoti.

2. Kvaliteetne materjal: See rahakott on valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja elastne.Tema õrn puudutus ja kõrge kvaliteet oleks ideaalne valik teie iga päev veavad.Lisaks, see on ka veekindel funktsiooni, mis võib kaitsta teie muutmine ja telefoni niiskuse kahjustusi.

3. Multifunktsionaalne disain: lisaks on võimalik mahutada muuta ja pangatähed, see rahakott on loodud ka mitu kaardipesa, mistõttu on mugav panna erinevad pangakaardid, krediitkaardid, ja liikmekaardid.Sel moel saab hõlpsasti hallata oma rahanduse ja kiiresti leida kaardid, mida vaja.

4. Sõltumatu telefoni kott: See rahakott on ka varustatud sõltumatu telefoni kott kaitseb teie telefoni kriimustuste ja kokkupõrkeid.Telefoni kott on mõeldud mistõttu on lihtne oma telefoni, ilma et oleks vaja eemaldada teabe kuvamiseks või kõnedele vastata.

5. Peen Üksikasjad: peen üksikasjad käesoleva rahakott oleks kvaliteetne toode.Näiteks, see on varustatud peen lukuga ja metallist pandlad tagada, et sinu rahakott on mitte vigastada kasutamise ajal.Lisaks oma peen trükkimine muudab pilkupüüdev ja muutub teie isiklikke mood sümbol.

Tähelepanu:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage erinevus 1-3cm.Täname oma arusaamist!

2. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, pange tähele, et pilte ei pruugi kajastada tegelikku värvi projekti.

Pakett sisaldab:

1 * crossbody kott

sku: k148174

Tüüpi kotid Õlg & Käekotid
Sulgemise Tüüp tõmblukk
Soojendatav PUUDUB
CN Shanghai
Arv Käepidemed/Rihmad Üksik
Päritolu Mandri-Hiina
suurus 19x12x2cm
Vooder Polüester
Käekotid Tüüp Õlakott
Kuju Minaudiere
Mudeli Number Naiste Retro Vabaaja Õlakott
Stiil Casual
Peamine Materjal PU
Sündmus Pidu
Teenetemärgi teemandid
Sugu Naised
Vee karedus Pehme
Muster Tüüp Tahke
Interjöör Nr Tasku, Interjöör Pesa Tasku
Materjal PU

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…