10000W Impordi SCR Super Power Digitaalne Regulaator Dimmer Kiirus Termostaat Mootori Kiiruse Kontroller Juhitav Alaldi Moodul

0 Reitingud
€12.10 €12.87

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pinge Regulaator 10000W Impordi SCR Super Power Digitaalne Regulaator Dimmer Kiirus Termostaat

Kirjeldus

Paksenemine suurendada radiaatori, püstitada paigaldamine hea paigaldamine ja lihtne paigaldus.Must ABS digitaalne juhtpaneel ja paneeli kleepsud, lihtne ja ilus, intuitiivne kontrolli.Sisestage kohanemise stabiilsus on parem kui potentsiomeeter-tüüp pinge regulaator, väärtusega automaatne säilitamine, võimu automaatselt peale hakata viimati tune väärtus haldjas originaal fotoelektrilise koppel, kasutamise uus kaks-viis high-power, türistor, 57A suure voolu vooluühendus, sest praegune on kuni 80 am, a hea lahendus elektriahi traadi puhul jahutus takistus on liiga väike, et põhjustada ülem probleeme; saab kergesti kohandada seadme väljund pinge, 0-100% (220 volti Alam-100 korrigeerimine, mitte-lineaarne) vahel suvalise reguleerimine, kasutamine elektriseadmed.

Nt: elektripliit, ahju, boilerite soojusülekanne, valgustus dimm, väike mootor, kiirus, elektrilised raud termostaat.Et saavutada dimm, termostaat, rõhuregulaator mõju.Võib kasutada elektri-vähem kui 10 000 vatti suuremahuliste elektriseadmed, sest võim on olnud väga suur, nii et üldine kodumasinate või väikesed tehased piisavalt. (Induktiivne või mahtuvuslik koormus võimu tuleks vähendada, regulaator on varustatud kahesuunalise high-power, türistor, ilma mis tahes komponente saab kasutada, väga mugav ja praktiline).

See toode ei ole imerohi, ei saa asendada elektriauto aku laadija, ei saa sõita kasutada lülitus toide seadmed (näiteks 110v TV, audio, külmik, konditsioneer, arvuti tüüp riisi pliit.), Ei saa sõita induktsiooni pliit, valgus.Regulaator koos tipp-pinge imendumist ringkonnakohtu tõhusalt kaitsta high-power, SCR, enam elu ja vastupidav.

Parameetrid 1. Pinge: AC 220V 2. Max võimsus: 10000W 3. Pinge reguleerimine: 0-100 % ( 220 100 volt split reguleerida , mitte-lineaarne) Juhised kasutamiseks Sisend port access 220VAC, väljund sadamas juurdepääsu elektriseadmed, vajutage üles ja alla klahve, saab mängida valguse ja pimeduse määruse, kiirus, rõhk, termostaat mõju, kasutamine väga mugav.

Näpunäited

Ei start kondensaator ei sobi kasutamiseks, AC muutuva DC mootor ei saa kasutada, seal võib kasutada, et alustada kondensaator mootori ventilaator võib kasutada, on pöörduv ei saa kasutada, palun kindlaks taotluse koormus.Töö põhimõte on, et reguleerida pinge läbi SCR muuta kiirust, ja ventilaatori regulaator on põhimõte.Kui mootor on installitud, valige palun lüliti 3 korda võimsusele (hetkeline praegune on 3 korda kõrgem kui mootor nagu mootor 100W, vabatahtlik vahetus on 400W)

Lamp dimm ja elektriahi traat termostaat osta, siis osta võimsusega üle 1 korda lüliti (näiteks võimsus 100W, valikuline lüliti jaoks 200W)

sku: k14817

Töötemperatuur Tavaline
Hajumise Power 10000w
Mudeli Number pinge regulaator 10000w
Tüüp Kiirus Termostaat
Tingimus Uus
Taotlus Arvuti
Type1 Digitaalne Regulaator
Pakett TQFP
Brändi Nimi NoEnName_Null
Päritolu Mandri-Hiina
Pinge AC 220V

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…