Talvel Soojendusega Kindad Sooja USB Soojendusega Talve Kindad, PU Nahk Käsi Soojem Suusatamine Kalapüügi Jalgrattasõit, Matkamine Ja Mägironimine

0 Reitingud
€13.47 €26.94

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Valmistatud hingav ja super paks fliis, kindad ka funktsiooni palm libisemiskindla materjaliga ja elastne ranne sadama jaoks mugavad ja parajad.Hoia oma käed toasty ohverdamata osavust.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Elektrilise Soojendusega Kindad

Materjal: veekindel kangas, velvet

Funktsioonid: Soe/puutetundlik ekraan/non-slip

Rakendused: Reisimine, matkamine, mägironimine, mägironimine, suusatamine, jalgrattasõit

Toote Mõõdud:

M: Palm laius: umbes 11cm/4.3, kogu pikkus: umbes 24.5 cm/9.6 aastal

L: Palm laius: umbes 12cm/4.7, kogu pikkus: umbes 25cm/9.8 aastal

XL: Palm laius: umbes 13cm/5.1 selleks, täis pikkus: umbes 25.5 cm/10.0 aastal

Pakkeleht:

1 paari Laetav Küte Kindad

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ja Kerge: Need talvel soojendusega kindad on meisterdatud vastupidav ja kerge pehme PU nahk materjalist, pakkudes kauakestev mugavust ja soojust.Selle veekindel ja hingav disain tagab, et teie käed soojas ja kuiv, isegi rasketes tingimustes.

2.Tõhus Küte: Kogemus, kiire kuumenemine kaudu sisseehitatud USB-seadmed meie Talvel Soojendusega Kindad, mis on ideaalne külmas keskkonnas.Kindad on meisterdatud super paksud sametist materjali, mis taastab kiiresti temperatuuri, mis pakub ülimat mugavust käed.

3.Hea Hõõrdumise: talvel soojendusega kindad on mõeldud kulumiskindel palm, mis suurendab hõõrdumist ja haarde tugevus, mis takistab punkt libisemist.On libisemiskindla materjaliga, samuti suurendab vastupidavust ja mugavust kindad.

4.Tõhus Kaitse: Varustatud uusima isolatsioon tehnoloogia, neist Talvel Soojendusega Kindad hoiavad käed soojas aastal väga külm.On hingav materjal ja elastne ranne port vältida lahtise kindad ja kaitsta külmumist.

5.Mitmel otstarbel: Need talvel soojendusega kindad on laialdaselt kasutusel erinevad tegevused õues, nagu kalapüük, matkamine, mägironimine, suusatamine ja jalgrattasõit.Nad saavad hoida oma käsi soe ja mugav külma ilmaga.

sku: k14676

Materjal Polüester
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…