Ees Raami Bike Kott Multi-Funktsionaalne Bike Kott 2L Võimsus Bike Pack Tarvikud Kaamerad Päikeseprillid Laadijad Raku

0 Reitingud
€8.30 €11.86

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uuendada oma ratta seljas meie mugav juhtraud kott, mis vastavad teie iga päev ladustamise vajadusi.Kindlalt fikseeritud ja praktiline, see on ohutu kõikidele teie essentials.Nautida oma sõitu muretsege-tasuta!

Tehnilised andmed:

Nimi: Jalgratta lenkstangi kott

Materjal: veekindel polüester kangas

Maht: umbes 2L

Kaal: umbes 173g

Suurus: umbes 22*12cm/8.66*4.72 tolli

Kasutamine: Linna vaba aja veetmise ratsutamine / reisimine / pikamaa ratsutamine

Omadused: Kompaktne ja kerge / lihtne paigaldada / veekindel / eri viise, mis veavad

Pakkeleht:

1tk*Jalgratta lenkstangi kott

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Kott: See jalgratta lenkstangi kott pakub mugav viis säilitada oma essentials võtmata liiga palju ruumi.Selle stiilne disain sobib igat liiki jalgrattad ja seda on lihtne paigaldada.

2.Mugav Võimsus: See jalgratta esi-bag on 2L võimsus, mis vastab oma igapäevaseid vajadusi.Saate hõlpsasti panna igasuguseid asju, nagu telefoni, rahakoti, võtmed, suupisted, tööriistad, ja rohkem.

3.Kindel Fikseerimine: Selle esiosa raam jalgratta kott tagab teie asjad on turvaliselt salvestatud ilma loksutamise ajal seljas.Koos oma kolme-punkti fikseerimine süsteem, kott on kindlalt fikseeritud ja kergesti kättesaadav, mille nöör ja kaks kleepsu.Sõita julgelt, teades, et teie üksused on ohutu.

4.Rohkelt Ladustamise maht: Meie jalgratta lenkstangi kott omadused rist string disain, mis tõhusalt suurendab ruumi.Lisada oma pump ja vahendid, et see praktiline lenkstangi raami kott sinu ideaalne jalgrattasõidu seiklus.

5.Läbimõeldud ja Mugav: Koos öö peegeldav horisontaalne tõmblukk disain, see jalgratta lenkstangi kott tagab hea nähtavusega sõites pimedas.See on ideaalne pikamaa reisid ja linna jalgrattasõit, pakkudes turvaline ladustamine oma essentials.

sku: k14569

Mudeli Number Jalgratta Lenkstangi Kott
Funktsioon Veekindel
Tüüp lenkstangi kott
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…