50 Tk Küünte-Müra Vähendamine Tundsin, Padjad Raskeveokite Tooli Jalg Mööbel Padjad Sääre Alt Jalad Libiseb, Korrus Kaitsjad

0 Reitingud
€5.36 €10.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Featuring paksenenud disain, see suurendab selle vastupidavust ja stabiilsust.Seda saab tõhusalt absorbeerida vibratsiooni ja müra esimees, liikumise ja säilitada vaikne ja mugav sisekliima.

Spetsiaalselt töödeldud plastikust ja tundsin materjali saab kanda märkimisväärset survet, tõhusalt vältida hõõrdumist ja kriimustuste vahel toolil jalgu ja maapinda ja kaitseb põrandat kriimustuste.

Disain on lihtne ja praktiline, mille kompaktne välimus, mida on lihtne paigaldada ja vahetada.Lihtsalt pistke see suu tool, ilma et oleks vaja täiendavaid vahendeid.

Sobib eri tüüpi toolid, nagu söögituba toolid, diivanid, kontoritoolid, jne., et kaitsta põrandat alates hõõrdumise ja kriimustuste ja pakkuda vaigistamiseks mõju.

Sobib inimestele, kes kasutavad toolid kodudest, kas restoranid, elutoad, või uuringu toad, seda toodet saab kasutada, et kaitsta põrandat ja nautida vaikne keskkond.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Värv: Pruun

Läbimõõt: 15mm (0.59-tolline)/18mm (0.71-tolline)/20mm (0.79 inch)/22mm (0.87-tolline)/24mm (0.94-tolline)/28mm (1.10 tolli)

Pakett Sisaldab:

50tk Puidust Põrand Protector Küüned

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k14540

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi ANENG

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…