Süvendamine Suu Kopp Kaasaskantav Termostaadiga Süvendamine Jalad Vann Kotti, Mugav Vann Foot Care Tooted Matkamine Caravan Kodu

0 Reitingud
€15.74 €31.47

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See hämmastav Suu-Vann, Valamu sobib vähendada jala väsimus ja sobib reisimiseks.See on tehtud viie kihi paksenemine ja kaasas kokkupandav Suu Vanni ja Jalgade Pesemine Kott.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kokkuklapitavad suu leotada kopp

Materjal: Twill + PEVA

Stiil: Kokkuklapitavad, kõrgendatud, auru-mull

Värv: Roosa, sinine

Toote mõõdud: (ligik.)72*33cm/28.35*12.99 tolli

Pakkeleht:

1tk*Suu-vann, valamu

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Kvaliteet: Kasta oma jalgu ideaalne mugavuse ja meie Suu Vann, Valamu.Viie kihi paksenemine materjal tagab see on pehme ja ei ole lihtne deformeeruda, pakkudes spa-nagu kogemus.Vastupidav ja lekkimiskindlates, see tõotab lõõgastavat foot spa, ilma mis tahes muresid.

2.Kokkupandav Lahendus: Naudi suu leotada iganes sa minna.Meie kokkupandav suu vann valamu on ideaalne reisi, matka või kodus lõõgastuda.Selle kompaktne suurus võtab vähe ruumi, mistõttu on lihtne ladustada ja vedada koos sinuga.

3.Lõõgastav Foot Spa: Anduma luksuslik suu vann koos süveneva suu kopp, mis mahutab mõlemad jalad ja vähendada jala väsimus.Ekstra suur mahutavus, mis hõlmab üle põlve piirkonnas, see foot spa basseini pakub tõeliselt leebe kogemus.

4.Tõhus ja Ohutu: Kogemus lõõgastavat suu leotada meie mugav ja usaldusväärne kokkupandav suu vann.Koos anti-slip padjad, ülevoolu avaga, anti-kalle disain ja käepidemed mõlemal pool, see on ohutu kasutada.Suurenenud hõõrdumise pakub stabiilset ja mitte-libeda pinnaga ja on lihtne ladustada.

5.Vaikne Rahustav: Rahustab väsinud jalgu lihtsalt.Meie lihtne-to-use Suu-Vann, Valamu jääb stabiilne vee temperatuur, tänu oma pikaajalise termostaat.Pluss, komplekti Tõmblukk Disain Jalgade Pesemine Kott teeb puhastamine imelihtne.

sku: k14507

Mudeli Number Suu-Vann, Valamu
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…