Õlakott Naistele Ametliku Õhtul Kotti Daami Käekotti Pulm Sidurid Käekott

0 Reitingud
€11.43 €22.86

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Elevateyour õhtul vaatame koos Naiste Õhtu Sidur Kotid.Tema elegantne ja disain kiirgab kogenud ja stiili täiuslik mood edasi eraisikutele, kes hindavad ajatut ilu.

Meisterdatud kvaliteetseid materjale, see sidur kott pakub pearl käepide teenetemärgi, mis lisab puudutus ofnobility ja glamourto üldine disain.Ka eemaldatav kett rihm võimaldab mitmekülgne kasutamine, nagu õlakott või crossbody kott, toitlustus mitmel korral ja riided valikuid.

Naised, kes on moes ja armas stiil, see sidur kott on peab olema lisaseade neile, kes tahavad näidata oma isikupära ja maitset.See meeldib nii sophisticatedsocialites ja mood harrastajatele whostrive elegantne ja refinedimage.

Kas käivad ametliku õhtusöögi või eriline sündmus, armas ja stiilne disain koos pärlmutter kaunistus, teeb see sidur kott on ideaalne valik tutvustada naiselikkust andelegance samal õhtul galas ja isikutele.

Astu spotlightwith Naised Õhtul Sidur Kotid.Selle multi funktsionaalne kasutamine ja peen disain on kindlasti teha sa tähelepanu keskpunktis kell sotsiaalse kogunemised ja peod, jättes lastingimpression kohta kõik teie ümber

Tehnilised andmed:

Materjal: PU

Sisemine Materjal: Polüester

Suurus: Umbes. 19x6.5x13cm/7.4x2.5x5.1in

Värv: Hõbedane/Hall/Aprikoosi

Pakett Sisaldab:

1x Käekott

Märkus:

Palun lubage 1-3cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k141016

Peamine Materjal Ehtne Nahk
Sugu Naised
Stiil Mood
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju ÜMBRIK
Vooder Polüester
CN Guangdong

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…