Meik Segamis Palett, Roostevabast Terasest Kosmeetika Palett Professional Nail-Art Palett Koos Spaatliga Tööriist

0 Reitingud
€4.31 €12.31

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meik Segamis Palett, Roostevabast Terasest Kosmeetika Palett Professional Nail-Art Palett Koos Spaatliga Tööriista Materjalid: Valmistatud kvaliteetsest materjalist sileda tekstuuriga, väga vastupidav ja lihtne puhastada.See sobib teie käed ja võimaldab teil rakendada ilus make-up.Nad on väikesed ja peen piisav, et viia oma tasku, kui pidutsemine või poomise läbi.

Suurepärane disain: lihtne, et sobib oma make-up kott, ideaalne suurus reisimise ja võttes ära.Konstruktsioon valmistatud roostevabast terasest hõbedane näeb välja elegantne ja moodne.Pind on hele peegel koos ümarad, siledad servad.

Turvaline ja vastupidav: hea töö, kaasaegne disain, kerge keha klamber, praktiline ja praktiline.See on ka veekindel kasutada.Te võite kasutada seda maali, mis on parim partner igapäevane meik kasutaja ja sahtel.

Lai rakendus: kehtivad kõikide kosmeetikatoodete, saate kohandada oma lauvärvid, huulepulgad, concealers, sihtasutused, pigmendid jne.iga soovitud värv ja tekstuur.Seda võib kasutada ka küünte art värvide, geelid, küünte poleerimisvahendid, pigmendid, ripsmete liim, nii professionaalseks kasutamiseks ja kodus kasutamiseks.

Ilus kingitus ideid: Ideaalne nii professionaalne ja igapäevaseks kasutamiseks, sõltumata sellest, kas olete professionaalne meik kunstnik, fashion make-up armuke või lihtsalt make-up õppija.

värv:Hõbedane

Materjal:roostevaba teras

Pakendi Sisu:

1 x Ristküliku makeup palett 16 x 10cm

1 x Poolaasta-ümmarguse 5-hästi makeup palett, 15 x 10cm

2 x Dual-lõppes spaatliga vahend 16cm

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k13182

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…