24TK 3-Way Tee PVC Liitmikud PVC Vee Toruliitmikud, 3-Way Mööbli Toru Küünarnuki Pistikud

0 Reitingud
€17.34 €21.40

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tere Tulemast Minu Poodi

24-pack 3-way PVC Liitmikud: 3-way PVC liitmikud teenida kokkupanek kolm torud koos, mida kasutatakse, et ühendada veevarustuse torud, teha mööbli raamid, ja nii edasi.Komplekt sisaldab 24 tükki 3-way pistikud, piisavalt, et rahuldada oma igapäevaseid vajadusi.

Suurepärane Jõudlus: Valmistatud keskkonnasõbralik ja ohutu PVC, 3-way liitmikud ei saasta vett voolama.Nad on vaevalt vanusest ega korrodeeru ja ei murduda või puruneda, kui langedes oluliselt kõrgus, tugev ja vastupidav kasutamiseks.

Professionaalne ja Lihtne Disain: Paksenenud toru siledaks lihvitud ja väljaspool seinad tähendab vähem hõõrdumist ja materjali hankimise ja koonusrull servad plus lihtne hall välimus võib kaunistada oma mööbel ja sobitada mis tahes teenetemärgi stiilis.

Easy-to-install Toruliitmikud: 3-way PVC liitmikud on 1-tollise läbimõõduga ja saab kergesti paigaldada torud.Rohkem turvaline paigaldus, saate kasutada PVC lahusti tsement vahel PVC torud ja paigaldamise või kasutamise kruvid neid parandada paigas.

Lai Rakendus: Meie 3-way PVC toru liitmikud on kasulik teile, et ehitada üles stabiilne kombineeritud raam, mis on laialdaselt tegemise bassein tooted, veevarustus toimib, riiulid, telgid, aed tugistruktuurid, toolid, lauad, jalanõude riiul, ladustamise riiul, jne.

suurus: 25mm

Materjal: pvc

värv: hall

Pakendi Sisu:

24 x PVC Vee-Toruliitmikud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k131231

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…