Reisi Kantavad Käekotid jms tooted; tooted, millel on Taskud kandekott Kate Ladustamise Kasti Shulder Kott forCricut Rõõmu Masin Tarvikud

0 Reitingud
€10.45 €23.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Reisi Kantavad Käekotid jms tooted; tooted, millel on Taskud kandekott Kate Ladustamise Kasti Shulder Kott forCricut Rõõmu Masin Tarvikud

Kirjeldus: 1. Kaitsta Oma Precision Machine: hästi täidetud pehme sisustus saab masina kaitseks ja tarvikud muhke ja kriimustusi.Seal on vöö sees kandekott, et määrata masin ja kinnitage see koht, kui reisil.

2. Mitu sektsiooni: ees laekaga koos konksu ja loopfixed tasku mahutab seade, Fine Point Pen.Tagumise kambri 2 nähtav lukuga taskud mahutab tarvikud forCricut Rõõmu, Starterid, tööriistade Komplekt, pliiatsid, käärid, jne.Saate hõlpsasti tööriist, kui seda vajate esmapilgul.Avatud tagataskus on organiseerimiseks seadme StandardGrip Matt või eemaldage sang.

3. Lihtne Pood: avar peasahtlisse saab kergesti mahutada oma lõikamise masin.Selline kohver saab kergesti panna oma masina sisse ja välja.Ideaalne ladustamiseks või lihtne reisida.

4. Vastupidav Käepide: Vastupidav käepide ja reguleeritav ja vallasvara õlarihm oleks lihtne ja mugav kanda masin.Peab olema, kui sa reisida.

5. Ideaalne Kaaslane: Sobib forCricut Rõõmu ja muud tarvikud.Kompaktne ja kaasaskantav disain on lihtne ladustada ja vedada oma kallist masinat, mistõttu on kergesti igal ajal, kõikjal.

Tehnilised andmed:

Materjal: EVA

Sobiv mudel: forCricut Rõõmu

Suurus: umbes 26*16*16cm/10.24*6.30*6.30 aastal

Neto kaal: ca 370g

Värv: roosa, hall, roheline, trükitud värv

Pakkeleht:

Ladustamise Kott forCricut Rõõmu*1

sku: k12854

Ühilduva Mark/Mudel PUUDUB
Brändi Nimi Rondaful
Mudeli Number Hoiustamise pakett
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…