Kõva Kest Kott EVA Veekindel Kott Peas Electric Scooter Kott Tarvikute Kokkukäiv Jalgratas Tasakaalu Auto Kott

0 Reitingud
€21.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vastupidav ja Ohutu: See jalgratta kõva kest kott on mõeldud koos 3D kõva kest sisu kaitsmiseks kott on purustatud.See on valmistatud tugevast EVA materjali, nii et see võib absorbeerida šokk ja taluvad stressi.See kott võimaldab teil salvestada oma väärisesemed ja ohutult sõita.

Suur ja Praktiline: jalgratta kõva kest kott on piisavalt suur, et hoidke väikesed esemed nagu mobiiltelefonid, rahakotid, võtmed ja tööriistad.See võib vastata teie igapäevane töölesõit vajadusi ja teeb teie sõitmisest mugav.

Veekindel PU Riie: See jalgratta hardshell kott võtab kahesuunaline tõmblukk ja PU riie, mis saab tõhusalt vältida vihma ja kaitsta oma punkte märgumise vihmane päeva.

Fikseeritud ja Stabiilne: Varustatud magic rihm, jalgratta lenkstangi kott võib kindlalt fikseeritud, ei ole lihtne raputada, paigaldada ja eemaldada.See on väga kasulik.

Paindlik Kohandamine: võite kasutada seda kõva kest kott koos eri tüüpi jalgrattad, nagu B, mountain bike, kokkuklapitavad bike, võidusõidu ratas, electric scooter.See kohandub oma sõidu harjumusi, hoides oma essentials ohutu ja käeulatuses.

Hoia oma asjad ohutu ja kuiv ajal minna.See kott on suur võime, et anda ruumi essentials ja rohkem.Hard shell materjal kaitseb koti sisu muljumise.Veekindel tõmblukk ja riie ei karda vihmase ilmaga.Kott on lihtne paigaldada ja eemaldada, ning mahub mugavalt ja stabiilselt oma jalgrattaga.See kott on võimalik kohtuda oma sõidu harjumusi ja tehke oma reisi mugavamaks.

Värv:Must

Materjal:EVA

Suurus:30x15.5x13cm

Pakendi Sisu:

1 * Rippus kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k127847

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…