Kalmaar Kalapüügi Lures Merevees Puit Krevetid Sööt Kalmaar Konks Kunstlik Kalapüügi Kinnitusseadmed Kalmaar Konks Merevees Kalapüügi Peibutis Glow In The

0 Reitingud
€15.64 €22.34

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See kalmaar meelitada funktsioone, konks, et on mõõdukalt pehme ja kõva, ja tagada, et see jääb vastupidav ja paindlik.Plus, see on ette nähtud tõhustatud kui avatud tugev, kerge, ideaalne püüdmine kalmaarid.Oma mugava hammustada konks disainiga meelitada raskendab kalmaar põgeneda.Rahuldada oma kalapüügi vajab see kõrge kvaliteediga kalmaar meelitada.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Squid Kalapüük Lures

Materjal: PP

Kaal (ligik.)189g

Toote mõõdud: (ligik.)19.5*13.5*4cm/7.68*5.31*1.57 tolli

Grid: 14 võrgud mõlemalt poolt

14*Simuleeritud puidust krevette

(ühe)Pikkus: (cm.)10cm/3.94 tolli

(ühe)Kaal (ligik.) 9g

Eesmärk kala: kalmaar, seepia, kaheksajalg, seepia, kaheksajalg, jne.

Pakkeleht:

14pcs* Squid Kalapüük Lures

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kõrge Kasutegur: mis osutas kahekihiline vihmavari konks, mis lööb täiuslik tasakaal pehmus ja karedus, meie kalmaar kinnitusseadmete pakub täiustatud konks stabiilsust.See vähendab võimalusi, et tõmmatakse möödumisel lööb põhja-ja minimeerib kahjumit, tagades maksimaalse saagi iga kord.

2.Valgus Pimedas: valmis ainulaadne kalapüügi kogemusi selle Glow-in-the-tume kala meelitada.Kiirgab see fluorestsents, kui avatud tugev valgus, säilitada hõõguv mõju, isegi pärast tundi.Intensiivsus vähendab aja jooksul, kuid laadimise kiiresti teise valgusega kokkupuudet.Ideaalne hämaras valguses, meelitada rohkem kala kergust.

3.Loomulik Välimus: squid kinnitusseadmete on reaalne värv ja kuju, mis jäljendab puit krevette, üks lemmik saagiks kohta squid.Ta väidab, horisontaalse asendi vees, mistõttu on lihtne squid hammustada konks ja raske neid, et põgeneda.

4.Lai Kasutusala: selle tõetruu ilme ja terava konksu, see kalmaar kinnitusseadmete on ideaalne hõivamiseks kalmaar, kaheksajalg, seepia, ja mitmesuguseid muid soolase vee kalad.See on ideaalne kalapüük paadist, muuli, või kalda, muutes iga püügireisi edu.

5.Meed Teie Vajadustele: Need kalmaarid kinnitusseadmed on 10cm pikk ja kaalub 9g iga, muutes need sobivad erinevatele kalapüügi tingimustest ja eelistustest.Saate valida, mis vastavad teie vajadustele.

sku: k127547

Kategooria Teraline
Päritolu Mandri-Hiina
Positsioon Juhtimise Valdkonnas

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…