Koduses Veepark, Sprinkler-Vee Mänguasi , Lõbus Väljas Vee ja Prügila Kopad ja Splash Ratta Vee Mänguasju Koduses Vesi

0 Reitingud
€74.11 €176.46

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

KOORMATELE LÕBUS: Naudi sõbrad, naer, ja vallatu haugub koera, ja täiskasvanud , kogu suve jooksul käesoleva water park sprinkler mänguasi.Vesi voolab läbi torude jaoks muljetavaldav sprinkler kahe prügila maa ja vee ratast.

EASTY luua: On see tagahoovis veepark monteeritud 30 minutit, selge instruction guide ja lihtne disain.Kasutada kummi-vasara parimaid tulemusi.Kui veepark, loob standard aia voolik.Voolik ei kuulu komplekti.

TURVALINE JA TUGEV TUGI: Oma vee park sprinkler-mänguasi on valmis tegema splash, kui sa oled.viimati, see tagahoovis veepark pakub lõputu lõbus.Vastupidav toetab, see vastupanu painutamine, andes aastat väljas vee lõbus.

OHUTU : mittetoksiliste materjalide ja stabiilne struktuur teevad selle vee park ohutu .Teha püsivaid mälestusi oma lastes neid nautida välibassein vee enesekindlalt.Testitud ja sertifitseeritud ohutu.

PERE VESI MEELELAHUTUS: Kas see on pere vesi päev, väljas pool, või lõõgastav päev varjus, see tagahoovis vee mänguasi pakub igaühele midagi - isegi teie koer..Mõõtmise 68 ' L x 35 W x 77.5 H, meie sprinkler on avar piisavalt kõigile.

sku: k127502

Vanus >3 Aastat
Päritolu USA(Päritolu)
Materjal Täispuhutav Mänguväljak

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…