Nähtav inimkeha 3D Mudel Inimese Keha Mudel Lapsed Pehme Inimese Keha Realistlik Anatoomia Nukk, Eemaldatava Orel Luu Vanuses 4

0 Reitingud
€14.32 €21.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame hämmastav anatoomia õppimise vahend lastele!Aita lastel mõista, kehaosad ja elundid, mis on kooskõlas käesoleva PVC materjalist anatoomia mudel.Lihtne kokkupanek ja lahtivõtmine teha sellest sobiva pere haridus-vahend.

Toote nimetus: Anatoomia mudel lastele

Materjal: PVC

Nimekiri:

Anatoomia mudel lapsed set*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Populaarteaduslikke komplekt: Aidata lastel uurida keeruline struktuur inimese keha ja selle nähtavaks model.By õpetades neid tundma erinevaid osi ja organeid.

2.Avastada oma potentsiaal: Uurida põnev maailm inimese anatoomia meie Nähtava Inimese Keha Mudel - ideaalne vahend, et säde laste huvi teaduse.Ergutada oma teadusliku uudishimu, sest nad kontrollivad erinevad organid.

3.Usaldusväärne ja Tugev: Meisterdatud ohutu ja korduvkasutatavad PVC materjal, selle nähtava inimese keha mudel tagab pikaajalise kasutamise.See on vastupidav ja tugev vahend, et uurida inimese anatoomia, varustatud lõhnatu materjal, mis ei lase sul alla.

4.Pusle kokkupanek mudel: Meie 3D pusle kokkupanek mudel inimese keha soodustab hindamatu praktilise lähenemisviisi, et meditsiiniline haridus.Parandada probleemide lahendamise, puutetundlikud osavust ja ruumiline intelligentsus.

5.Hariduslik väärtus: Olulised vahendid teadus-klassid ja pere haridus.See nähtavad inimkeha mudel sobib õpetajatele ja koolidele, kes tahavad näidata, anatoomia inimorganismi ergas ja interaktiivsel moel.

sku: k12721

Tüüp Anatoomiline Mudel
Teema Meditsiini
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…