Märkused Treehouse Pad Blokeerida Kingitus Jõulud Decor Kontorid Paber Omoshiroi Kalender Sünnipäeva Notepad Memo

0 Reitingud
€25.38 €56.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Memo Pad Blokeerida Kingitus Sünnipäevi Paber Notepad Decor Kalender Omoshiroi Kontorid Treehouse Jõulud

Toote Kirjeldus:

1. Toote nimi: Christmas tree 3D-kolmemõõtmeline märkus raamat raamatu nikerdamist

2. Toote suurus: Üks suurus

3. Toote stiilis: Jõulupuu 3D Memo Raamat

4. Toode värv: Jõulupuu

5. Materjal: paber

Toote omadused:

1. 3D disain: See sülearvuti võtab peen paber nikerdamist tehnoloogiat, et luua peen Jõulupuu mudelist, realistlik andmed ja tugeva kolme-mõõtmeline disain, mis muudab kasutajad tunnevad, nagu oleks nad reaalses maailmas.

2. Tearable märkused: Iga lehekülje sülearvuti on tehtud tearable märkus paber, mistõttu on mugav õpilastele, üliõpilastele ja kontori töötajate salvestada olulised küsimused ja märgib, igal ajal.

3. Sisseehitatud LED valgus: salongi treehouse hoone mudeli vastu LED valgus disain, mis saab valgustada kogu treehouse ja luua soe õhkkond, mis sobivad kasutamiseks öösel.Kui valgus on sisse lülitatud, selle aku suudab säilitada heledus umbes 5 tundi.Nii, kui sa ei pea süttib kaua, pea meeles, et lülitage õigeaegselt.

4. Loominguline Kingitus: See sülearvuti ei ole ainult praktiline, vaid ka on kunstiline ja loominguline väärtus.See on peen valik, sobib andes sõprade, pere või kolleegidega.

5. Kõrge kvaliteediga materjale: sülearvuti on tehtud kõrge kvaliteediga paberile materjal, mis on vastupidav, keskkonnasõbralik, ja mitte lihtsalt kahjustatud.Samal ajal, Jõulupuu hoone mudel on valmistatud kasutades peen viimistletud, tasumata tekstuuri.

Tähelepanu:

1.Nagu me kõik teame, eri arvutites näidata eri värvi, ja tegelik värvitoon võib olla veidi erinev järgmine pilt.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla viga, mitu sentimeetrit

Saadetis sisaldab:

1 pc 3D Memo Raamat

Tänan tähelepanu eest, saate meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parima .Jäta oma sõnum!

sku: k124507

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…