Ratas Lukku, Elektripliit, Bike Cartoon Jalgratta Lukud Silikoon Armas Koer Electric Scooter Lukk Jalgratta Lukud Elektrilised Kokkuklapitavad Tee

0 Reitingud
€14.93 €21.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Selle hästi formuleeritud jalgratta lukk electric bikes lisab puudutus cuteness teie ride vastavalt oma pehme välispinna.Vajutage lihtsalt lukku on lihtne kasutada ja anda oma sõpradele ja perele meelerahu sõites.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Mudel: Üldine

Tähelepanu:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värv võib veidi erineda pildil.

Erinevuste tõttu manual mõõtmise, palun lubage suurus erinevus 1-2cm.

Nimekiri:

1*Anti Varguse Jalgratta Lukk

Vaata rohkem toote detailid

1.Ületamatu: On kaitstud stiilis loominguline kavandamine meie anti varguse jalgratta lukk, mis tutvustatakse biskviit kutsikas lukk disain, lisades puudutus cuteness ja ilus välimus oma jalgrattaga.

2.Tipptasemel Kvaliteet: kasutamine kanda-vastupidavad silikoonist materjal, käsitöö see jalgratta lukustamine tagab pikaajalise toimivuse.Selle vastupidav ja tugev iseloom tagab ohutuse oma jalgrattaga.

3.Geniaalselt Tehtud: Jalgratta Keti Lukk uhke jõuline disain kõrgeima kulumiskindluse, hoida oma bike turvaline.Kui fade vastupidav värve, ümarad servad ja sile välimus kõik teevad sellest suurepärase valiku bike nautimiseks.

4.Mugavalt Tegutseda: Lukku, Bike tagab kiire ja mugav tegevus, ilma et oleks vaja täiendavaid vahendeid.Lihtsalt vajutage lukustus ja turvaline see ratta jaoks probleemivaba kaitse.

5.Täiuslik Rattasõit Kingitused: Tagada turvalisus oma bike see Raskeveokite Jalgratta Lukk.Selle praktiline disain ja kõrge kvaliteediga ehitus oleks usaldusväärne valik igale ratturile, kuigi tema pilkupüüdev välimus muudab ka suurepärane kingitus sõpradele ja perele vaja stiilne turvalisuse lahendust.

sku: k123858

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…