Uus Harjastega Plaadi Komplekt Koos Varre 60PCS 1 Tolline Radial Harjastega Plaadi Ratta Abrasiivsed Harjad ja Harjade Pöörleva Tööriistaga

0 Reitingud
€15.21 €21.73

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uus Harjastega Plaadi Komplekt Koos Varre 60PCS 1 Tolline Radial Harjastega Plaadi Ratta Abrasiivsed Harjad ja Harjade Pöörleva Tööriistaga

[Segatud kruusa]: Meie pöörleva tööriistaga aksessuaar - ehted vahend, poleerimine pintsel on 6 erinevat sorti kruusa, 6 erinevat värvi, ja 10 tükki iga kruusa, et rahuldada erinevaid vajadusi.Roheline - 80 jäme liiv, sinine - 120 jäme liiv, punane - 220 jäme liiv, hall - sinine - 400 jäme liiv, lilla - 600 jäme liiv, hele-roheline - 1000 jäme liiv.

[Unikaalne ja peen disain]: Erinevalt kummist rattad, avatud disaini saab hajutada soojuse.Liimitud mineraalseid abrasiive on palju raskem kui enamik metalle.

[Osad koos väikese rõhu ja täiuslik]: paindlik harja vajab vähem survet kui traat harja ja vastab kontuuri, isegi keerukad osad.Kui harjastega vahe on ideaalne valik eemaldamine katted ja muud suure koormuse aineid.

[Multi-purpose]: Radiaal-pintsel on mõiste, mida kasutatakse metalli töötlemise, värvi valmistamise, katmise ja anti-korrosiooni, mida kohaldatakse alumiinium, messing ja pronks.

[Paindlik ja ohutu]: detail abrasiivseid pintsel on väga painduvad harjased, mis saab eemaldada väline "pealmine kiht" kahjustamata aluseks oleva alumise kihi.

Materjal: Liiva leht

värv: Segatud värv

Pakendi Sisu:

60 x Radial Harjastega Plaate(10 iga 80 # 120 # 220 # 400 # 600 # 1000 #)

6 x 3mm Mandrels

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k123742

Toite Allikas Elektrienergia
Brändi Nimi SNDWAY
Tüüp Bench Grinder
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…