Air Vent Klambrid Astronaut-Kujuline Armas Vent Klambrid Auto Difuusor Vent Clip Air Vent Klambrid Auto Lisaseadmed, Auto Kaunistamiseks Auto

0 Reitingud
€3.75 €9.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nautige rahuliku autoga meie Auto Difuusor Klipp!Valmistatud silikoonist air vent klippe, mis õrnalt keerake hajus õlid, see toode on mugav kasutada ja võimaldab teil tunda end hinge looduse sõidu ajal.Vähendada stressi ja soodustada lõõgastus ilma probleemideta.

Spetsifikatsioon.

Kirje tüüp: auto, air vent aroomiteraapia

Materjal: ABS

Värv: sinine, must, punane, kollane

Aroom: ookeani aroom, köln, kardemon, sidrun

Aurustumise aeg: 61-90 päeva

Kasutamine: Värske õhk auto

Paigaldus: Klemm tüüp

Sõiduki mudel: universaalsed mudelid

Aroom: Erinevad lõhnad saadaval

Pakk nimekiri:

1xCar Vent Klambrid Armas

Vaata rohkem toote detailid

1.Lõõgastav Sõita: Need armas auto vent klambrid mitte ainult hoida lõhnav õhk auto, kuid ka vähendab ebameeldivat lõhna ja leevendavad sõidu väsimus.Need on kavandatud, et aidata teil nautida hooldatud auto lõhn ja vähendada stressi sõidu ajal.

2.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest nagu jõuline ja rafineeritud ABS, see auto vent clip armas on tugev klamber väsimatu kinnitus air vent.Oma vastupidavuse tagab pikaajalise kasutamise ja mugavuse.

3.Unikaalne Disain: Kogemus lõbus puudutada oma auto meie Auto Vent Klambrid Armas, et funktsioonid on jumalik astronaut kuju.Hingata värskendav aroom, looduslik sõidu seiklus!

4.Mitmekülgne air vent klambrid: Teil on võimalik kergesti asendada need auto vent klambrid erinevatel ametikohtadel vastavalt oma eelistustele.Need on kooskõlas enamiku õhuavad ja on silikoonist ümbris kaitse, et vältida kriimustusi oma auto.

5.Lõhnav Drive: Anduma rahustav autoga meie auto vent klambrid armas.Tõrgeteta mikro-vastupanu laagrid annavad kerge pöörde ilma müra, võimaldades teil nautida aroom ja on mugav ja õrn kogemus.

sku: k1216

Toote Laius 6cm
Erilised Omadused Mitmekülgne air vent klambrid
Kirje Pikkus 7cm
Toote Kõrgus 2cm
Toote Kaal 100g
Mudeli Nimetus Auto õhuvärskendajad
Tüüp Õhuvärskendaja
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Tahke
Toote Tüüp Õhuvärskendaja

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…