Eelarve Planeerija, Kellel On Raha Ümbrikud A7 Macaron Värv Raha Täidis Sideaine Lahtiste Lehtedega Veekindel Raha-Eelarve Sideaine Kokkuhoid Sideaine

0 Reitingud
€4.50 €12.51

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ideaalse suurusega, et mahtuda oma kotis või taskus, see on ka vee-ja plekk-vastupidavad, mis tagavad selle pikaealisuse.Selle paindlik disain, saate kohandada paksus ja sisu arvestuse raamat sobib teie vajadustele.Ta isegi pakub tasku, et salvestada oma krediidi-või liikmekaardid.

Kirjeldus:

Nimi: Raha Ümbrikus Sideaine

Kangas: kvaliteetne tie-värvitud PU nahk

Kaal: A7 | Umbes 128 grammi

Pakk nimekiri:

1*Raha Ümbrikus Sideaine

8*tõmblukk koti

1*täht kleebis

12*Eelarve Kaart

Vaata rohkem toote detailid

1.Mood, Disain: Meie Raha Sideaine Abimees Raha funktsioonid moe disaini macaron värvi stiilne ja lõbus mustreid, mis on kindlasti omakorda pea.See kerge ja praktiline sideaine on ideaalne väljas ja saab hõlpsasti sobivaks oma kott või seljakott, toitlustus, et teie individuaalse organisatsiooni vajadustele.

2.Kaasaskantav ja Tõhus: Meie Raha Sideaine Abimees Raha eest on kompaktne ja kaasaskantav, suurusega vastavalt oma kotis või taskus.See võimaldab teil mugavalt salvestada tulude ja kulude väljas, mis aitab teil hallata oma rahanduse kergust.Hoia peal oma eelarve ja kokkuhoid igal ajal, kõikjal.

3.Ideaalne Kaitse: See raha sideaine abimees raha eest on tehtud top-grade veekindlast materjalist, mis talub vett pritsib ja plekke.Võite kasutada seda kindlalt iga ilmaga.Vastupidav ja lihtne puhastada, see annab kauakestva kaitse oma raha.

4.Paindlik Kasutamine: Tänu lahti lehe disaini, meie raha sideaine korraldaja võimaldab teil isikupärastada seda kergust.Saate lisada või eemaldada lehed, kohandada paksus ja sisu arvestuse raamat vastavalt oma vajadustele.See pakub mitmekülgne lahendus eelarvestamise ja rahastamise järelevalve.

5.Mugav Juurdepääs: Raha Sideaine Abimees Raha eest on integreerida panga kaardi pesa sees kate, mis võimaldab mugavam raamatupidamine.Salvestada oma krediidi-või liikmeks kaardi pesa lihtne juurdepääs hoides kogu oma rahandust korraldada.

sku: k120858

Mudeli Number Raha Sideaine Abimees Raha eest
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…