Kohandatav Meeste Kiire-kuivatamine Korvpalli Ülikond - Suurendada Oma Tulemuslikkust!

0 Reitingud
€17.76 €35.53

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Me võtame Dropshipping ja töödelda, et 48 tunni jooksul

Professionaalne Sportlik Kogemus : Valmis oma korvpalli mänge ja koolitusi, meie korvpalli jersey ühendab lahti, hingav konstruktsioon, et tagada, et te naudite vaba ja paindlik sportlik kogemus kohus.Lisamise võrgusilma riidest hoiab sind jahedas ajal intensiivne tegevus, mis võimaldab teil vallandada oma parima jõudluse.

Isikliku Kohandamine : Tahad seista välja kohtusse?Pakume personaalset kohandamine, muutes oma korvpalli jersey esindatuse oma unikaalne stiil.Alates nimed ja numbrid mustrid, saate tegijad oma allkirjaga, rõivad, keerates kohus oma isikliku etapp.

Hingav Võrgusilma Disain : Mugavus on väga oluline ajal mänge, ja me oleme integreeritud võrgusilma riidest olulistes valdkondades korvpalli jersey, et suurendada õhuvoolu ja tõhusa soojuse hajumist.Olenemata mängu intensiivsus, saate viibida jahedas ja kuivas, täielikult sukeldatud tegevus.

Lisatasu Materjalid : Me oleme valitud kõrge kvaliteediga kangaste, et tagada korvpalli jersey ' s mugavust ja vastupidavust.Pehme puudutus ja tugevad materjalid on tagada, te kannate seda enesekindlalt ajal iga mäng.

Kohandamine samme

Me saame pakkuda teile erinevaid vorme isikupärastatud kohandamine teenuste vormiriietust.Järgmised sammud jaoks personaliseeritud kohandamine;

1. Ühendust klienditeenindusega ning suhelda nendega umbes stiilid kampsunid olete huvitatud ja teie vajadustele"," kindlaks oma disain kava koos meiega ;

2. Saada oma logo, nimi, number ja muud teavet, klienditeenindus, ning pakkuda kõrge resolutsiooniga/kõrge kvaliteediga fotosid (see on tungivalt soovitatav kasutada PNG, PSD, AI failid)

3. Me kujundame teie jersey teile

4. Maksa tellimuse ja palli teenuse kohandamine teenustasu vahe $1.5

5. Laevandus

sku: k11997

Kanga Tüüp JERSEY
Osakonna Nimetus Unisex
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Funktsioon Kiire Kuiv
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Sugu MEHED
Brändi Nimi SAOOOP
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Polüester
CN Guangdong

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…