Naise Süda Crystal Peapael Stabiilne sõbrapäeva Romantiline Peapaelad ystävänpäivä Kingitus Väljavalitu

0 Reitingud
€2.84 €4.73

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

HSJ88 Südame Hoop Peapaelad Naiste jaoks ystävänpäivä moodi Peakatted Juuste Ehted ystävänpäivä Väljavalitu Kingitus HSJ88

Omadused:

Pilkupüüdev Disain: Naine Süda Crystal Peapael funktsioonid uimastamist südame-kujuline disain, mis lisab puudutus elegants ja võlu, et iga soeng.See on ideaalne aksessuaar erilistel puhkudel või igapäevaseks kandmiseks.

Mugav Sobivus: Südame Hoop Peapaelad Naiste jaoks on loodud paindlik ja reguleeritav hoop, tagada mugav sobivus kõigi pea suurustele.See jääb kindlalt paigas, põhjustamata seejuures ebamugavustunnet, mis võimaldab seda kanda pikemat aega.

Sädelev Glamuur: Sädelev Süda Peapaelad Tüdrukud on kaunistatud päilyntä kristallid, et tabada valgus, ja luua pimestav mõju.Ta lisab puudutus glamuuri ja sära kõik riided, mistõttu see on ideaalne valik pooled või pidustused.

Turvaline ja Stabiilne: Stabiilne sõbrapäeva Romantiline Peapaelad on meisterdatud kvaliteetseid materjale, et tagada vastupidavus ja stabiilsus.Peapael püsib kindlalt paigas, isegi ajal aktiivne liikumine või tants, mistõttu on usaldusväärne valik, iga kord.

Mitmekülgne Kasutamine: sõbrapäeva Juuksed Tarvik Kaunistamiseks võib kasutada erinevaid soenguid, sealhulgas updos, punutised, või lahtised juuksed.See on mitmekülgne vahend, mis parandab väljanägemist ja lisab, romantiline touch tahes soeng, mistõttu on ideaalne pulmad, proms, või sõbrapäeva tähistamine.

Kirjeldus:

Materjal: Sulam

Toote Diameeter: 11.8-16cm

Toote Kõrgus: 17-18cm

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

1 * Juuksed Hoop

sku: k11282

Sugu Naised
Kohaldatava Stseen Pidu
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Funktsioon Kaunistada
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Materjal Sulam
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…