H410 MINI ITX Emaplaadi Kasutada ONDA H410SD4-ITX Emaplaadi Socket LGA1200 DDR4 Lauaarvuti Emaplaadi toetus 11400 10100F

0 Reitingud
€132.00 €165.00

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Seisukord : Kuna tegemist on kasutatud emaplaadi, nagu me teame ,kõik metallist õhus on oksüdeerunud , ning siis on võib-olla natuke rooste kohta sadamates.See emaplaadi mudel on ------H410SD4-ITX kvaliteet on originaal second-hand kaup.(Kasutatud toote 90%-70% uued), Kuid see töötab hästi,me finish100% testedbefore shipping.Pakendi hulka üks emaplaat ja üks metallist bafflewithout CMOS patarei, ei ole on teine osa.Palun veenduge, et te ostate õige juhatus, et tagada 100% ühilduvuse oma muud riistvara.See Toode on 100% Ei parandanud.Seal on eri versiooni emaplaadi RVE.XXX , palun jätke teade või võtke meiega ühendust, andke meile teada oma nõuded, muidu ma saadetakse juhuslikult!Pange tähele!

Ostja Nõuanded (1)lubame, et kõik tooted on testitud enne shipping! (2) et Meie laevandus meetod on Hiina post air mail ja Kristiaed.ee Standard Shipping saabuma aeg on 12-39 päeva peaaegu,mõned kaugele maale on vaja rohkem kui 60days , Müüja ei vastuta tarneaeg, See on ette nähtud vedaja, välja arvatud Pühad, ja võivad muutuda koos paketi ja sihtkohta.Kui tarne hilineb või esemed on kahjustatud transiidi, palun e-posti, meile. (3) Kui tooteid ei tööta, kui olete saanud see , et seal võib olla mitu põhjust.(palun ütle meile, aeg e-postiga oma testitud, pilte või sõnumi online,isegi video )Enne paigaldamist, tuleb teil teha kindel, et teised osad arvutist 100% töötab, muidu ta paneb mu toode ei tööta.Mõnikord on see ka kahju oma tooteid.kui ei ole oma vastutust,me ei ole Nõus, Tagastab . (4) toodete lihtne kahjustada transpordi käigus, nii et palun avage ja kast ja toote kui sa saad kaupa, kui kast on hävitanud eri kuju, palun tehke foto ja tõendite kahjustatud kasti ja seejärel küsi, postiljon kinnitada olukord.Nii, kui sa annad mulle oma tõendid, me saame küsi shipping company, et kompenseerida meile.See on oluline ja seda kaitsta meie kasumit. (5) kui te ei ole rahul või mis tahes probleem,võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tagasisidet, reiting, ja me lahendada kohe, aitäh! (6) toodete mis tahes probleeme, mis on vaja tagastada või garantii ,tagastamise postikulud maksab ostja, aitäh!

sku: k10765

Sildid: mini-itx emaplaadi kasutatud

Protsessor ühilduvus 11. Intel Core i9, 11. Intel Core i7, 11. Intel Core i3, 11. Intel Core i5
Arv PCI 1
Brändi Nimi Hongcuski
Kiibistik Intel H410
Päritolu Mandri-Hiina
Toetatud RAID no
Taotlus Desktop
Pakett No
Maksimaalne Operatiivmälu Võimsus 64 GB
Koos CPU No
Spetsiaalne Funktsioon PUUDUB
Kvaliteet, Sertifitseerimine ce, ROHS, FCC, GS
Kiibistiku Tootja Intel
Kasutus-Stsenaarium Mäng, Heli Ja Video, Leibkonna, asukoht
Mälu channel Topelt
Toetust Mälu Tüüp DDR4
Ladustamine Liidese Tüüp SATA 3
PCI - E standardid PCI - E 3.0
Pardal LAN 1x RJ45
Pesa Tüüp LGA1200
Tagumise I/O Pordid 1x RJ45
Kujutegur CeB, Mini-ITX

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…