Linki maksmiseks Ekstra aku,tkx.

0 Reitingud
€33.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

DHL Shipping & äärealadel Tähelepanu Pöörama, siis Palun: Kui valite DHL, seal ei sisalda DHL serveri kulud, custom tollimaksu või mis tahes teenustasu DHL jaoks kohandatud kliirens teenuse või lattu ladustamise kulud.Palun mõista.Seal oleks võinud allpool probleeme, kui te valis DHL tarneaeg: 1. Kättesaamise nimi teema: DHL nõuab täielikku nime, ei ole lühend(nagu Hr) 2. DHL keelduda saadetise, kui seal on P. O. BOX Nimi või Aadress, pange tähele, 3. POSTIINDEKS või Linn info.vigane või ei sobi 4. POSTIINDEKS/Linn kuulub Kaug-Ala POSTIINDEKS või Linn Info.Vigane või ei sobi küsimus: saate kontrollida, Linn ja POSTIINDEKS info lingil:

ZIP Kood või Linn kuulub kaugesse Piirkonda küsimus: saate kontrollida, Linn ja POSTIINDEKS info lingil:

Niisiis, kui teil kontrollida oma POSTIINDEKS ja Linn, mis näitab, nagu lause me ringiga PUNASE, siis palun maksta selle link, me korraldame saadetise kaudu aadressi paned järjekorras.

BTW, siin on PDF-fail, DHL kõrvalises piirkonnas kontrollige aastal 2019. Kui oma POSTIINDEKS või Linn teave näitab alla PDF, siis see tähendab, et sa pead maksma selle kohaletoimetamise tasu.

Kui sa ei taha maksta see Kauge Ala saatekulu, siis palun esitage meile veel üks aadress, et sõnum, mida sa kontrollida ei kõrvalises Piirkonnas allpool vorm, me korraldame teile.

Pls jätke oma aadress sellises formaadis(kirjutada inglise keeles): Nimi: Aadress: Linn : State/Province: Riik: Postiindeks: Telefon: Kui te soovite muuta, DHL kohaletoimetamine Kristiaed.ee Standard Shipping, siis palume tühistada, et põhjus, miks "Muu", ja siis pane uus järjekorras Kristiaed.ee Standard Shipping.Täname koostöö.Fantacy Meeskond

sku: k106813

Toote Tüüp Ekstra Tasu

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…