Pintsel Professionaalne Angled Praktiline Kunst Vahend Beavertail Käepide Sünteetilisest Kiust Puidust Anti Slip Tipptasemel Lihtne Haare

0 Reitingud
€4.59 €5.96

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Long Reach Lõikamine】Neid saab kasutada väga erinevaid projekte.See on ideaalne aknaraamid, korpused, uste liistud ja lõikamine servad seinad, laed ja põrandaliistud lauad.

【Sünteetiline Paintbrush】See töötab hästi vee baasil värviga, sest see ei tõmmata välja vee baasil värviga, nii et see on lihtsam rakendada, kui looduslike harjastega hari ja ei jäta tehnorajad ja rikud oma lõpeta.

【Lisatasu Materjali】, Et paintbrush on sünteetiline kiud on lisatud beavertail hakkama.Vastupidav ja kauakestev.Puidust käepide on loodud sobima ülima mugavuse taset.

【Puhas värvikiht】Meie kõrge kvaliteediga kosmeetikapintslid võimaldab teil rakendada ühtlane kiht värvi.Pintslid pakuvad suurt täpsust ja sujuvat teravad jooned.See on suurepärane täpne lõikamine ja muu detail töö.

【Lihtne Kasutada】Meie pintslid on suured vahendid professionaalsete kunstnike-ja maalikunstnike kõigi oskuste taset.Võib kasutada nii sise-ja väliskujundus värvimistööd või isegi puhastus ümber koju.

Kirjeldus:

Materjal: PET +Puidust

Värv: nagu näha

Suurus(cm.):(L x W)30 x 6.35 cm/11.81 x 2.50 tolline, pliiatsi otsa pikkus 7 cm) 2.76-tolline

Komplekti Kuulub:

1 Tk x Pintsel

Märkus:

1.Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2.Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

sku: k10170

Tooraine LEMMIKLOOM
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…