Mootorratta Vahendid Toru Kevadel Lemmikutega Auto Heitgaasi Kevadel Konks Mutrivõti Eemaldamise T-Kujuline Käepide Kevadel Lemmikutega Mootorratta Tööriistakomplekt

0 Reitingud
€0.67 €1.93

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Tõhusalt reguleerida vedrude Parandada teie ride oma Mootorratta Heitgaaside Kevadel Konks!Vaevata hakkama traksidega, sidur, või väljalasketoru vedrud kergust jaoks probleemivaba paigaldus ja eemaldamine.

2.Tugev Konks: Featuring uskumatult tugev konks komponent, mootorratta heitgaaside kevadel konks tagab hea haarde ja kindlalt hoiab vedru ilma, et tõstaksid, mis võimaldab kiiret ja sujuvat paigaldus.

3.Kulumiskindel Võlli: mis kulumiskindel võlli, mis on väga vastupidavad ja 6mm suurus, selle mootorratta heitgaaside kevadel konks jääb stabiilseks ja usaldusväärseks ajal pikaajalisel kasutamisel.Kogeda meelerahu ja saada sinu nüüd.

4.Mugav Hoida: See mootorratta heitgaaside kevadel konks on T-kujuline käepide, mida on mugav hoida ja lihtne kasutada.Käepide pinnad on siledad ja ei kriimusta teie kätes.Selle käepide on mõõduka pikkusega ja ei võta liiga palju ruumi.

5.Mitmekülgne kasutamine: See mitmekülgne mootorratta heitgaaside kevadel konks toimib universaalne vahend lahtivõtmine ja kokkupanek erinevaid osi.See võimaldab teil kohandada oma jalg või sidur, asendada oma väljalasketoru, ja töötada koos erinevate vedrud.

Selle Mootorratta Heitgaaside Kevadel Konks on must-olla iga tõsine rattur.Konksu osa on väga tugev ja kulumiskindel, mistõttu on ideaalne eemaldamist või paigaldamist heitgaasi vedrud.T-kujuline käepide disain pakub lihtne ja mugav käepide.Ühilduvad erinevate vedrud, see tööriist on ideaalne tahes mootorratas entusiast.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Mootorratas Kevadel Konksu Eemaldamise Tööriist

materjal: metall

Toote mõõdud: umbes 15.5x8.2cm/6.1x3.23 tolli

Läbimõõt: umbes 0,6 cm/0.24 tolli

Nimekiri

1 x Mootorratta Heitgaaside Kevadel Konks

sku: k101579

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Rehvi Remondi Tööriistad
Kaal 50g
Funktsioon 1 Tugevdatud vedru käitlemine
suurus 15.5x8.2x1
Tugi hulgi/dropshipping
Materjal Metallist
Funktsioon 3 Aitab Teil Säästa Vaeva
Funktsioon 2 pikaajalise kasutamise

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…