Mantel Hammas Wall Mount Akordion Seina Riidepuu - Vastupidav Männipuit Mantel Hammas Seinale Paigaldatud Laiendatav Metallist Konksud Lihtne Paigaldada

0 Reitingud
€16.82 €26.71

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mantel Hammas Wall Mount Akordion Seina Riidepuu - Vastupidav Männipuit Mantel Hammas Seinale Paigaldatud Laiendatav Metallist Konksud Lihtne Paigaldada

Peab Tänapäeva Kodudes: Kas otsite muuta oma sissepääs arvesse rohkem funktsionaalne, hästi organiseeritud ruumi, või sa lihtsalt tahad, et lisada lõbus, kaasaegne touch teie interjööri decor riiul, sein on konks hammas on täiuslik lisaks oma kodu!

Vastupidav Puidust Konstruktsioon: Meie puidust riidepuu on tehtud tööd premium klassi, väga tugevast materjalist, ja mis on tehtud tõeline mänd ja tuleb , mistõttu on lihtne puhastada ja ette nähtud taluma katse aeg

Lihtne Paigaldus ja Laiendatav Design: Featuring raskeveokite metallist konksud lihtne ja sujuv paigaldus, koos laiendatav akordion disain, see rahakott korraldaja seina kohaneb vaja laius, säästes kohta väärtuslikku ruumi.

Vali Oma Lemmik: ukse hat rack on saadaval kenasti komplimente ühegi stiili või kodu decor, alates maamees, Skandinaavia, kaasaegse või traditsiooniline!

Võimalused On Lõputud: See uskumatult mitmekülgne riidepuu saab kergesti mahutada kõike alates riided, rätik, jope, mütsid, koer rihma otsas, sallid, rahakotid ja kotid, decluttering ja korralikult korraldada oma sissepääs piirkonnas.Suurepärane housewarming kingitus idee sõpradele või lähedastele!

Materjal: puit

värv: valge

Pakendi Sisu:

1 x Seina Riidepuu

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k10007

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…