4tk/palju Sülearvuti Kummist Jalad LenovoThinkpad T490s T495s T14s Gen1 Alt Shell Kummist Padi Aksessuaar Asendused

0 Reitingud
€1.30 €2.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

1. Kohandatud disain: See Thinkpad T490s T495s alt juhul matt on spetsiaalselt kohandatud seadme, pakkudes täiuslik sobivus teie seadme jaoks.Oma hea ühilduvus muudab see tuleb-on arvuti lisaseade.

2. Anti-slip kaitse: alumine juhul suu padjad on mõeldud super anti-slip funktsiooni, eriti siledad pinnad, mis võivad stabiliseerida sülearvuti, libisemist, parandada töö tõhusust ning vältida mis tahes võimalikku kriimustusi ja kulumist.

3. Lihtne paigaldada: mingeid tööriistu vaja, lihtsalt eemaldada vanad matid ja paigaldada uued.See on tugev adhesiveness, ei ole lihtne maha koorida on lihtne ja mugav, ja takistab kõvade esemetega kriimustuste arvuti.

4. Kvaliteetne materjal: materjalid, mida kasutatakse, et muuta põhja shell suu padjad on tugev ja vastupidav, mis ei ole lihtne kanda, ja on usaldusväärne ja tõhus pikka aega.Isegi pikaajalise kasutamise, väike või puuduv hooldus on vajalik.

5. Parandada soojushajutamise tõhusust: põhja shell suu padjad tõsta oma arvuti, mis hõlbustab õhuringlus, parandab soojushajutamise tõhusust, hoiab ära ülekuumenemise arvuti, mis kaitseb sise-riistvara ja pikendab kasutusiga arvuti.

Kirjeldus:

Materjal: kumm

Suurus: 0.55*0.28 in/1.4*0.7 cm

Värv: nagu pildil

Pakett Sisaldab:4tk(1set)

Märkused:

Palun lubage tõsta vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Värvid võivad veidi erineda erinevate monitoridega.

sku: k9690

Osa Number Kummist
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number ZX3C791
Ühilduva Brändi lenovo
Brändi Nimi KOQZM
Toote Tüüp Muud Osad Sülearvuti

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…