Täispuidust rock juhatuse söögilaud, hall läikiv pind, majapidamis-teleskoop ristkülikukujuline kerge, luksuslik ja lihtne söögilaud

0 Reitingud
€1 103.00

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Et Lugupeetud Kliendid,

1. Me pulgad tõekspidamine "kvaliteedi esimene, klientide eelkõige".kui teil on vaja anyproducts, võite saata mulle tootest pilte või linke.Ma annan sulle lowestquotation nii kiiresti kui võimalik, ja siis link teile, et.

2. Kõik tooted müüakse poes on ehtsad, palun olla kindel, et osta!kui teil haveany küsimusi toote kohta, palun võtke meiega ühendust Kristiaed.ee ja me replyyou 12 tunni jooksul!

3.Lisad:transpordi maksumus ei sisalda imporditolli-ja muud kulud ning Ostja kannab kõik täiendavad (kui on olemas) expensesRussian kliendid, palun jätke oma registreerimisnumber, kui valid Cainiao Raske ParceLine

Brasiilia klientidele, kui sa valida ükskõik express, palun jätke oma tulumaksu number, nii et thatwe saab tagada, et meie tarne on normaalne.

4. Kliendi rahulolu on meie suurim jätkamisega.kui olete rahul meie productsand teenused, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja sul on ka saada 5 punkti offeedback.

E-mail: 16680815975@ 163.com

Wechat/WhatsAPP: +86 166 8081 5975

sku: k9319

Stiil positsioneerimine Kvaliteedi luksus tüüp
Kas teil on kapp ei
Välimus Modern Stiil
On see varustatud rull ei
Bruto Kaal 50kg
See on kohandatav ei
See on skaleeritav Scalable
Viimistlus materjalid Yanban
Mööbel struktuur raami ehitus
arv, mille puhul on kasutatud 1 kiht
Muster Muud
Kohaldatava inimeste arv 8 Inimest
Stiil Põhja-Euroopas
Kuju Ristkülik
Koos või ilma turntable ei
Koos või ilma pumbata ei
Päritolu Mandri-Hiina, Guangdongi Provints

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…