Custom Print 2 in 1 Jõusaal lühikesed Püksid Meeste Athletic Kiire Kuiv Hingavad lühikesed Püksid Voodriga Activewear Meeste Fitness-Treening, Jooksmine

0 Reitingud
€15.10 €30.21

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

modname=ckeditor

Custom Print 2 in 1 Jõusaal lühikesed Püksid Meeste Athletic Kiire Kuiv Hingavad lühikesed Püksid Voodriga Activewear Meeste Fitness-Treening, Jooksmine

【Tasumata Materjali】: 2 1 meeste püksid on valmistatud polüester + spandex uuendatud kangas, pehme ja mugav,4-suunaline stretch tehnoloogia edendab paindlik ja vaba liikumise.Kiiresti kuivav kangas ei tunne nohu on treeningu ajal, lahe, hingav ja mugav.

【Täiuslik Disain】: pingutusnöör vöökoht saab reguleerida vastavalt oma joonis ja elastne vöökoht pakub maksimaalset mugavust.Kahel pool taskud, piisavalt täita telefoni, rahakoti ja muud väikesed esemed.

【Uuendada Vooder】: sisemine vooder on tugevdatud ja elastne.Võite tunda vahet selle ja tavalised lühikesed püksid, kui sa seda puudutada, ja see on parema kvaliteediga kogemusi.Kangas on peen töötlus, õrn ja mugav, ja ta ei ole halb tunne, nagu hõõrdumine.

【Kohaldatav Stsenaariumid】: 2-in-1 lühikesed püksid sobivad koju seljas, väljas töötab, sport, jõusaal, treening, jooga, rannas ja mujal, kõrge mugavus, klassikaline ja moodne stiil.

【Pesemine Vihjeid】: võib pesta käsitsi või masinaga.värv ei pleegi pärast korduvat puhastamist.ei bleach.

sku: k9315

Teenetemärgi PUUDUB
Stiil Sport
Pant Stiil Regulaarne
Brändi Nimi LETSNAGOU
Materjal Polüester, Spandex
Pikkus Shorts
Sobib Tüüp Regulaarne
Toote Tüüp Lühikesed püksid
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Stseen Casual
Vöö Tüüp KESKEL
Sulgemise Tüüp Elastne Vöökoht
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Sugu MEHED
Muster Tüüp Tahke

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…