Ülevaade Metallik Sm-I, Akrüülvärv Sm Värvi Pliiatsi Glitter Joonistus Pliiatsi Puit, Kivi Maali

0 Reitingud
€8.28 €13.81

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ülevaade Metallik Sm-I, Akrüülvärv Sm Värvi Pliiatsi Glitter Joonistus Pliiatsi Puit, Kivi Maali

Täpsem Akrüül Värvi Pliiats: Akrüül värvi pliiatsid kasutamiseks ergas, tumeda tindiga ja võib olla kirjutatud peaaegu igale pinnale, sealhulgas paberist, klaasist, kivist, plastikust ja metallist.Vee baasil tindiga, on lõhnatu, mittetoksiline, kerge, vastupidav ja veekindel.Väga sobib sise-ja välistingimustes kasutamiseks.

Eredad värvid: Rikas värvid tähendavad rohkem mixability ja lõbus, ja need harjad, teil on piiramatu loovus.Kui paintbrush sobib väga hästi kunstnikud, kunsti õpilastel, lastel, teismelistel ja täiskasvanutel kasutada kunsti ja käsitöö projekte.

Multi eesmärk: nautida nalja luua kunsti projekte erinevatele pindadele.See sobib akrüül värvi pliiatsi komplekti tõrgeteta poorsed pinnad nagu rock maalid, metallid, keraamika, töödeldud sile, puidu, plasti, lõuend, riie, paber, kaardid, kohandatud kruus, polymer clay, jne.

Mittetoksiline ja lõhnatu: akrüül värvi märgistused vastavad ASTM d-4236 ja EN-71 ohutuse standarditele.Palun vältige otsest kokkupuudet toiduga.

Suurepärane kingitus idee: sünnipäevi, Lihavõtted, sõbrapäev, Thanksgiving, emadepäev, Jõulud, uusaasta, või erilistel puhkudel, paint markerid on ideaalne DIY kingitus perele ja sõpradele, samuti ainulaadne kingitus lastele või teismelistele.

Värv:mitmevärviline

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1 x 36 Värvid Ülevaade Metallik Sm-i

/

1 x 12 Värvi Kontuur Metallik Sm-i

/

1 x 24Colors Ülevaade Metallik Sm-i

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k89684

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…