Jänes Kujud Ornament Laekuva Keraamiline Käsitöö Tabel Keskpunkt Jänku Skulptuurid eest Laua Sise-Lihavõtted Esik Home Decor

0 Reitingud
€2.86 €4.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Premium ja Usaldusväärne】: Istub Jänes Kuju on valmistatud kõrge kvaliteediga glasuuritud keraamika, sile glozed pind, vastupidav ja stabiilne, ja võib kasutada pikka aega.

【Stiil ja Novlety】: Creative armas laud jänku kujuga käsitöö ehteid nonslip, põhjamaade stiilis, lihtne, mitmekülgne, atraktiivne, pinna katmine, ilus ja moes.

【Mood Kõik Mängu Decor】: bunny kujukeste disain muudab selle atraktiivsemaks ja lisab, stiilne, suurepärane käsitöö, lihtne värvi toob rohkem värvikas elu ja ilu, ja valgustab ilu kodu kaunistamiseks ja sisustus, mis muudab töölaua kaunistus kuskil.

【Laialdaselt Taotluse】: Abstraktne Kunst Jänku Skulptuur Ideaalne kaunistus kontorid, elutoad, baarid, sissepääsud, magamistuba, pulmad, ekraan kapid, kirjutuslauad, lugemine toad, sissepääsud, raamaturiiulid, varikatused jne.

【Kena Kingitused】: Küülik vaik kuju kujukeste saab olema suur tükk, et parandada oma olemasolevaid decor; fantastiline kingitus lastele, laste, sõprade ja sugulaste sünnipäevad, Thanksgiving, Aastapäeva või sõbrapäev, Lihavõtted, housewarmings, jne.

Kirjeldus:

7.5cmx8cmx21cm/2.95inchx3.15inchx8.27inch

Pakett Sisaldab:

1 Küülik Kuju

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

sku: k89329

Materjal Keraamilised & Emailiga
Brändi Nimi MagiDeal
Stiil Modern Stiil
MainKey3 Sise-Tuba Decor Kääbus Jänku Vaik Kuju
MainKey2 Istub Jänes Kuju Figuriin Skulptuur Ornament
MainKey1 Figuriin Skulptuur
MainKey6 Teahouse Teemajas Housewarming Pidulik Arvandmed
Teema Loomade
MainKey4 Uue Aasta Kingitus Tabel Centerpieces Laua Ekraan
MainKey5 Loomade Office Desk Talumaja Hotel Teenetemärgi
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…