12tk/set Juuste Värvimine Pintsel, akrüülvärvid Nailon Õli Värvi Pintsliga Vesivärv Painti Joonistus Kunstitarbed Puidust Käepidemed Paigal

0 Reitingud
€5.04 €7.87

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

12tk/set Juuste Värvimine Pintsel, akrüülvärvid Nailon Õli Värvi Pintsliga Vesivärv Painti Joonistus Kunstitarbed Puidust Käepidemed Statsionaarne See komplekt on kõrge kvaliteediga juuksed harjad on parim partner oma maali reisi. 12 harjad erinevad suurused, kasutades kõrge kvaliteediga nailonist juuksed, on õrn ja ei ole altid kadumas, muutes oma loomingu rohkem vedelikku.Puidust pliiatsi hoidja on mugav hoida, lihvitud ja poleeritud, ilma burrs või prickles.Tugevdatud alumiiniumsulamist liides muudab harja pea tugevam, tõhusalt vältida selle alla maha, muutes oma loomingu stabiilsem.Selle nailonist harjased on elastsed, mistõttu iga insult sinu täis elujõudu.Vali meie juuksed harja, muutes oma maali reisi sujuvam ja oma loomingu põnevam!

1.【Mitu suurus valikud】: See juuksed harjad pakub 12 harjad erineva suurusega, et rahuldada oma erinevaid vajadusi ajal maalimise protsess.

2.【Kvaliteetseid materjale】: kasutada kõrge kvaliteediga nailonist juuksed tagab sujuva ja pidev loomine, koos hea ja vastupidav juuksed, mis ei ole altid alla viia.

3.【Mugav käepide】: puidust sulepea on poleeritud ja lihvitud, ilma burrs või jäikusega, pakkudes mugav käepide, mis ei väsi isegi pärast pikaajalist kasutamist.

4.【Vastupidavus ja stabiilsus】: tugevdatud alumiiniumsulamist liides muudab harja pea tugevam, tõhusalt vältida selle alla maha, muutes oma loominguline protsess on stabiilne.

5.【Ergas efekt】: Euroopa nailonist harjased on paindlik, võimaldades oma lööki ilmuvad täis elu, tehes loominguline mõju elavamaks.

sku: k8486

Vanus >6 AASTAT VANA
Funktsioon 5 Joonistus
Lahustuv Või Mitte värv
Funktsioon 4 akvarell maal
Funktsioon 6 harjad maali
Funktsioon 1 Joonis Harjad
Mudeli Number 12tk/set Pintslite Komplekt
Juuksed Materjal nailon
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon 3 Art pintslid
Käepideme Materjal Puit
Funktsioon 2 Harjad

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…