1TK Must -tükis Ujumistrikoo 2023 Stiilne Uus Täis Bikiinid Komplekti Töö Kogu Supelrõivad Naiste Sexy Ujuda ujumispüksid

0 Reitingud
€10.02 €20.04

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1TK Must -tükis Ujumistrikoo 2023 Stiilne Uus Täis Bikiinid Komplekti Töö Kogu Supelrõivad Naiste Sexy Ujuda ujumispüksid

Kirjeldus:

Kangas nimi: 80% nailon, 20% spandex

paksus:

Kas on pandlad: Jah

Õmblusteta või ei: Jah

Värv: must, nahavärvi, pruun

Tehnilised andmed:

80% Nailon, 20% Spandex

Imporditud

Tõmba sulgemine

Käsi Pesta Ainult

【Suuruse Vihjeid】Järgige meie suurus joonis ja mõõta oma rinnaümbermõõt,talje ja puusa.Võite olla üllatunud, kuidas "väike" bodysuit tundub ajal 1. kord proovida-kohta.Kuid ärge muretsege, bodysuit on sihilikult loodud super veniv kangas nii, et see kallistus teile kõik õiges kohas!

Kõtu Kontrolli Bodysuit : See õmblusteta shapewear omab oma põhitegevusele, liftid, rindkere ja silub oma kõhu.Selle sosin-pehme ja õmblusteta konstruktsioon teeb selle skulptuuri töö vajadus suurendada oma keha " loomulik kuju.

Mugav Materjal: Thong täis Bodysuit on valmistatud kõrge kvaliteediga kangast, kerge, veniv ja naha-sõbralikud.Rindade piirkond on valmistatud hingav võrgusilma materjal, lihtne ja mugav kõik - kaua seljas.

Mingit Kompressiooni Rinnahoidja Disain: Reguleeritavad rihmad ja mingit kompressiooni rinnahoidja disain sobib kõik karikad.Täielikku tagasi katvus silub ülaselja.Snap sulgemise juures jalgevahe lihtne manööverdamine.

Sündmus: Euroopa shapewear on nähtamatu all oma igapäevased riided, sest tema õmblusteta pinnale, kerge värv.Saate kanda seda kuskil koos kõik välimine riided, näiteks lühikesed püksid, low-cut pluusid, seelikud.See sobib Kontori, iga Päev Kanda, Magada, Pidu, jne.

Komplekti Kuulub:

1*Shapewear

sku: k8154

Muster Tüüp Segast
Sugu Naised
Mudeli Number HT190355
Spordi Tüüp ujuda
Toote Tüüp Ühe Tükki
Päritolu Mandri-Hiina
Õmblusteta Jah
Osakonna Nimetus Naised
Paksus Tavaline
On olemas lukk Jah
Materjal Polüester, nailon, Spandex

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…