Poks Omanik Eesmärk Kõverdatud Käsi Eesmärk Mulgustamiseks Poks Sõrmedeta Kindad, Padjad Poks Padjad Kaardus Tähelepanu Sõrmedeta Kindad Paks Reguleeritav Kickboxing

0 Reitingud
€2.62 €3.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Poks Eesmärk Pad on ideaalne koolituse ja sparring stsenaariumid.Täis high-tihedus paksenenud vaht, see on optimaalse põrutuse imendumist.Featuring reguleeritav käetugi, rihmad ja elastne wristbands, see padi sobib publikule kõigil tasanditel.Ideaalne kickboxing tava, see tagab maksimaalse mulgustamiseks ja taob toetust.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Poks Omanik Eesmärk

Materjal: PU

Toote mõõdud: (ligik.)25*18*7cm/9.84*7.09*2.76 tolli

Kaal: umbes 120g

Pakkeleht:

Poks Omanik Eesmärk * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Oskuste Arendamine: Võtta oma võitluskunstide oskusi järgmisele tasandile meie Poks Omanik Eesmärk.Ideaalne taekwondo, vaeva ja poks, see siht aitab parandada kiirust, täpsust ja jõudu.Ideaalne igapäevaseks harjutused nagu Muay Thai, see on must-olla iga ambitsioonikaid võitleja.

2.Pikaajaline Vastupidavus: veenduge, et võid julgelt punch meie Poks Omanik Eesmärk.Ehitatud vastupidavast materjalist ja täis kõrge tihedusega vaht, see annab tõhusa imendumist poks mõju.Kogemus töökindlamad ja koolituse parema täpsusega.

3.Peen Töö: Kogemus täiustatud poks treening koos selle eesmärgi padi, mis tagab vastupidavuse ilma lahtiühendamine.Oma reguleeritav käetugi, rihmad ja elastne wristbands tagada mugav ja turvaline sobi, kuigi vastupidav nailonist köis ja vastupidav õmblemine pakkuda pikaajalist kasutamist.

4.Lai Rakendus Vahemik: Suurendada oma oskusi poks kergust ja mugavust.Reguleeritav käetugi, rihmad ja pehme polster küljest eesmärk anda soe ja sobib kõikidele suurustele.Vanemad ja lapsed, vanuses saab nautida see toode, mis sisaldab vastupidav poks padjad kindad.

5.Valmis Kinkimine: Parandada oma mulgustamiseks ja taob oskusi selle kickboxing käsi eesmärk.See suurepärane kingitus põletab energiat ja parandab teie reaktsiooni ja võimet.See on ideaalne stressi leevendav vahend peredele kasutada koos edendades samal ajal eemal ekraani aega laste jaoks.

sku: k7709

Materjal Väike-eesmärk
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Inimesi MEHED

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…