100 Ümbrikud Raha Säästmise Väljakutse Eelarve Planeerija Ja Broneerida Raha Ümbrikud Kokkuhoid Sideaine Ja Väljakutsetele Raha Ümbrikud

0 Reitingud
€3.95 €7.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Saavutada oma säästud eesmärke 100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse Sideaine!See peresõbralik tööriist komplektis 100 dollari digitaalse kleebised, nii et igaüks saab jälgida oma edusamme koos.Eelarve millal iganes, kus iganes, ja teha salvestamine lõbus ja kaasava pere tegevus.

Funktsioon

Materjal: PU

Suurus: 23.5*17.5 cm/9*7in

Kaal: umbes 420g

Toodete Nimekiri:

A5-formaadis lahtiste lehtedega sideaine X 1

Läbipaistev sisemistel lehekülgedel X 25 lehte

Lamineeritud Korduvkasutatavad Tracker X 1

1-100 Digitaalse Kleebised X 1

1-100 Dollari Digitaalse Kleebised X 1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Materjal: Meisterdatud vee-ja rebenemiskindlast PVC, ümbrikud käesoleva 100 sideaine sobima A5 suurusele pingutada.Kasutame seda erinevatel eesmärkidel nagu kodus organisatsioon, eelarve, tulud, journaling, ja rohkem.Kaasas 1-100 dollari digitaalse kleebised, 1-100 digitaalse kleebised, ja 1 lamineeritud korduvkasutatavad tracker, et hoida asjad kontrolli all.

2.Saavutada majanduslikke Eesmärke: Meie 100 ümbrik sideaine annab praktilisi ja struktureeritud lähenemisviisi, et jälgida edusamme, et saavutada majanduslikke eesmärke, nagu kokkuhoid $5,050 puhkuse või maksta ära võlg.See on asendamatu vahend, et aidata teil kavandada ja salvestada tõhusalt.

3.Finants Mõjuvõimu: See 100 ümbrik sideaine on suurepärane vahend õpetada oma lastele, kuidas säästa raha, mis aitavad teil võtta kontroll oma rahanduse, ja luua lõbus ja kaasahaaraval viisil kogu pere, et saada kaasatud salvestamine koos.

4.Suurepärane kingitus: Muljet lähedastega koos need 100 ümbrik sideained, meeldiv kingitus igas vanuses.Tuleb see korraldada dokumendid, fotod, kaardid, või laekumiste, need vastupidav, stiilne ja lihtne-to-use sideained teha suurepärane kingitusi, sõbrad, pere, lapsed või töökaaslased.

5.Ruumi Kokkuhoiu : Saavutada rahaline vabadus meie 100 ümbrik sideaine.Hoia oma arved ja tšekid organiseeritud ja eelarve targalt igal ajal, kõikjal.Säästa aega ja raha, arendades samal ajal hea rahalise harjumusi jääda välja võla ja nautida segadusega-free elu.

sku: k7215

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…