Deicer Spray Auto Tuuleklaasi Puhasti Jäätõrje Sulamine Agent Esiklaas Klaasi Defroster Ja Jäätõrje Agent Tõhus Klaas

0 Reitingud
€8.62 €17.23

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Selge, teie esiklaas kergesti meie Deicer Spray!Sulab lumi ja jää, ja takistab refreezing vaid mõned pihustid.Hoia oma esiklaas puhas ja nautida kiusame tasuta sõidu.Ideaalne arveldus Lukud, Võti!

Kirjeldus:

Net sisu: 500ml

Omadused: Kiire lume melter, võimas esiklaas de-icer spray, kasulik lume sulatamise spray

Pakkeleht:

1*Esiklaas Deicer Spray

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaikne Lumi ja jää Eemaldamine: hüvasti külm ja lumi oma esiklaas koos väga tõhus deicer spray.See sulab lumi ja jää temperatuuridel nii madal kui -49.0 F, mistõttu on ideaalne karmi talve tingimustes.

2.Talve Sõidu-ja Maitsetugevdaja: Võtta oma talvise sõidu ohutust järgmisele tasemele meie Deicer Spray Auto Esiklaas.Selle täiustatud valemi mitte ainult sulab jää ja lumi, vaid ka takistab refreezing suurepärane kate külmas.

3.Lume-Vaba Esiklaas: Nautida kiusame vaba talve hommikul meie deicer spray, mis sulab jääkuubikud vaid mõne minuti.Ohutu ja tõhus, see ei kahjusta klaasi või värvi).Mingit jama või kraapides vaja, see on aja ja energia-säästmise lahendus, et hoida sind õues.

4.Enam Tolmune Esiklaasid: See deicer spray mitte ainult sulab jää ja lume kiiresti, vaid kõrvaldab ka tasu klaasist pinnad, mis võivad vähendada ja takistada tolmu adsorptsioon.Naudi selge ja ereda vaatevälja selle spray.

5.Mitmeotstarbeline Valem: See deicer spray on mitte ainult sobib auto windprotects, vaid ka majapidamises klaas, ukselingid, tahavaatepeeglite, lukud, võti, ja väljalasketorud.Ta saab kiiresti sulatada jää ja külm sekundit, mis teeb teie elu lihtsamaks ja turvalisemaks.

sku: k4377

Mudeli Nimetus Deicer Spray
Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 500ml
Erilised Omadused Jäätõrje ja Lume Sulamine Esindaja
Päritolu Mandri-Hiina
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Tüüp Külmumise Kaitse

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…