Pere Vann Universaalne Vannituba Hõbe Valamu Plug Köögi Äravoolu Praktiline Elastne Filter Anti Ummistumist Paksenenud Kanalisatsiooni

0 Reitingud
€3.75 €5.00

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Anti Ummistumist Disain】Erinevalt ühise äravoolu pistikud, Täiendatud valamu äravoolu kork on anti-ummistumist korvi sees, mis kogub karvad ja muude sarnaste materjalide sattumist teie torustiku ja kahjustada teie süsteemi.

【Premium Ja Durabe Materjali】Meie vannitoa valamu korgiga, mis on tehtud anti-krakkimise paksenenud kvaliteedi vask ja ABS materjal, vastupidavus, tugev konstruktsioon, seda võib kasutada pikka aega ilma lõhenemist ja vee lekke.

【Lihtne Kasutada】valamu äravoolu kork on ilus core tõuke kuju.Hea tagasilöögi tugevust, drenaaž on kiire ja sujuv.Struktureeritud koos paksenenud silikoon tihendi rõngad, vältida lõhna kanalisatsiooni,nii et saate nautida värsket õhku kodus.

【Universal Versioon】Võrreldes fikseeritud suurus, traditsiooniliste valamu äravoolu korgi core pistik sobib 1.34 tolli-1.57 tolline. (34mm~40mm) dia suuruse augu.

【Lihtne paigaldada】Lihtsalt võtta välja vana ja lihtne sobivad popup äravoolu koos O-rõngas ja koht arvesse äravoolu auk.Ei ole vaja torumees või tööriistu.Märkus: Palun meetme sinu enne ostu.

Kirjeldus:

Materjal: vask

Värv: hõbedane

Suurus(cm.):

läbimõõt: 6.2 cm/2.44 tolli

põhja läbimõõt:3.3 cm 1.30 tolli

ülemine kõrgus: 1cm/milleks on 0,39 tolli

üldkõrgus: 6.2 cm/2.44 tolli

ava läbimõõt: 34-40mm/1.34-1.57 tolli

Funktsioon: universal

Komplekti Kuulub:

1 TK x Valamu Pistik

1 TK x Varuosad Pesumasin

1 TK x Kaas

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

sku: k3850

Brändi Nimi Woopower
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Vase Sulamist
värv hõbe

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…