Keerates Pool Mängu Keerates Mängu Tegevus Matt Pool Mängud Lõbus Pere Mäng Öö Twist Tekitab Suur Matt Matt Saldo

0 Reitingud
€4.46 €11.15

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Keerates Mäng Lastele on ideaalne parandada pere koostoimeid, kuigi neil on lõbus!Keerake ratast, määrab kindlaks järgmise suunas iga mängija käsi ja jalgu.Eco-sõbralik matt sobib laialdast kasutamist ja teeb suured kohal!

Kirjeldus:

Toote Mõõdud:

Tasakaal tekk umbes 160x112cm/62.99x44.09 tolli

Vinüülimängija: umbes 19x19cm/7.48x7.48 cm

Pakendi suurus: umbes 22x25x5cm/8.66x9.84x1.97 cm

Pakkeleht:

1 komplekt* tasakaalustada mänguasjad (1 tasakaalustamine tekk, 1 turntable, 1 pointer, 1 alus)

Vaata rohkem toote detailid

1.Veetlev Mänguasjad: Järgima lihtsaid reegleid ja keera ratast, et määrata oma järgmise käigu.Tasakaalustamine käed ja jalad, kes püsib lõpuks, on võitja.Ei jää või sa oled, vaid hoia keerates ja liituda võitjate ringi.

2.Terve Mäng: võimu sidekude mängida Keha Keerates Mäng.Suurendada oma sotsiaalse heaolu teritamine oma suhtlemis-ja meeskonnatöö.Ideaalne täiendus pere lõbus ööd, sünnipäevi ja meeskonna hoone üritused.Let ' s on lõbus, parandades samal ajal sotsiaalseid oskusi.

3.Kvaliteetne Ehitada: Meisterdatud kvaliteetseid, kulumiskindel ja rebenemiskindlast materjalist, meie keha keerates mäng tagab pikaajalise ja turvalise gameplay.Plus, see on tehtud keskkonna-sõbralik osad, muutes selle süü-vaba valik ja planeedi.

4.Lai Kohaldamise Ulatus: Tõsta oma kogunemised selle indoor/outdoor keha keerates mäng.Julgustab toveruus ja sõprus mängides erinevatel puhkudel nagu kodus meelelahutus, mänguväljakud, peod, ja rohkem.

5.Ideaalne Kingitusi Sõpradele: Suurendada meelelahutus tegur oma kogunemised selle Keha Keerates Mäng.See mäng on ideaalne neile, erilistel puhkudel nagu Thanksgiving, ystävänpäivä, ja sünnipäevi.Ideaalne liimimine koos sõprade ja perega, see toob rohkem tundi lõbustus.

sku: k371384

Soovitan Vanus 12+y
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…