3tk Magnet Õmblust Juhend Roostevabast Terasest õmblusmasin Presser Suu Multifunktsionaalne Sirge Hems Juhend Tool Reguleeritav

0 Reitingud
€11.05 €18.42

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Kaardus Avamine Disaini] kaardus avamine sissepääsu juures saab teha lapiga lihtsalt läbida.See sobib edge protection, positsioneerimine, anti-curling, jne.See võib olla kindel, stabiilne ja täpne õmblemine ja vähendada vigu.

[Lihtne Reguleerida] See magnet õmblust juhend on varustatud vedruga mehhanism, ja te saate lihtsalt reguleerida kõrgust ja horisontaalne vahemaa, mille lihtne kruvid, et saada hea presser suu jõudu ja õmbluse laius.

[Lihtne Kasutamine] Ühendage see oma masin, siis kohandada ning seda kasutada.Pärast kasutamist, võttes teise eemaldada ja lase riie libisema rööpad täpselt täiendada oma projekti.

[Sobib Kõigile õmblusmasin] Meie õmblemine hemmer juhend on kooskõlas kõiki populaarsed quilting ja õmblusmasin marki, multifunktsionaalne tööriist teile.See aitab teil kergesti õmble külge ilma pre-liimimine, stapling ja triikimine.

[Laialdaselt Kasutab] toode sobib professionaalseks rõivatootjad ja kodus õmblemine entusiastid, praktiline vahend lõpetamist õmblemine ülesandeid.See võib aidata õmblemine sirged õmblused, vähendada vigu.

Toote Nimetus: Magnetic Õmblust Juhend

Materjal: Roostevaba Teras

Suurus: 3.9 inchL x 2inchW

Värv: Hõbedane

Märkused:

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt selle värvi.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

3×Magnet Õmblust Juhend

Õmblemine Hemmer Juhend,Sirge Hems) Õmblusniit, Joonlaud

sku: k350921

Tüüp Tööriista Komplekti
Tüüp Hulgimüük no
Kasutamine Kudumine
Materjal Teras
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…