Teleskoop Auto Šenill puhastushari Akna Puhastamine autopesu Tarvikud Auto Harja Auto Pesemine Mopiga Jaoks Mahtuniversaal RV Veoauto

0 Reitingud
€5.43 €10.44

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Mitmekülgne Cleaning Tool: See auto pesta harjaga saab puhastada erinevaid pindu, näiteks dušš, põrandad, veoautod, väikebussid, sõiduteele, tekid, RVs, ja Maasturid.See on laialdaselt kohaldatavaks ja lihtne kasutada.

2.Lihtne ja Mugav Puhastamine: See auto nühkima harja on paindlik pöörlev pakkuda 180-kraadise puhastus nurga all, mistõttu on lihtne pesta oma autot ilma venituseta või painutamine.See on ka teleskoop käepide, mida saab laiendada kuni ca 44 cm, mis võimaldab teil jõuda iga kohapeal auto.

3.Mitmekülgne Auto lapikpintsel: Te saate kasutada seda autot pesta harja koos käepide, nagu mop auto harja väliskasutuse, või eemaldage hari peas ja kasutada seda eraldi kui kinnas seest puhastamine.See sobib auto aknad, keha, armatuurlaud, uste, ja rohkem.

4.Scratch-Tasuta Puhastamise: See auto pesemine mopiga on valmistatud pehmest šenill-lõng, mis on imav, kiuvaba, vastupidav ja keerutage-tasuta.See on ohutu auto värvi ja saab eemaldada mustuse ja tolmu, jätmata kriimustusi.

5.Lai Valik Kasutusalad: See multifunktsionaalne autopesu harjaga omadused võimas mustuse-lõhkemiseni võimete efektiivne vahatamine, pesemine, poleerimine ja tõrjevahendite puistamine.Sobib nii märg-ja kuivpuhastus.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: autopesu harjaga

Materjal: alumiinium sulamist + šenill

Suurus:

Topelt jagu autopesula harjade: umbes 100cm/39.37 tolli

Kolme-punkti autopesula harjade: umbes 105cm/41.34 tolli

Pakkeleht:

1 * autopesula harjade

või

1 * šenill lapikpintsel cove

sku: k3345

Materjali Tüüp šenill -
Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…