Betooni Küünal Omanik Silikoonist Vormi DIY Tsement Koondamise Küünal Omanik Hallituse Küünal Omanik Kombinatsioon Creative Kaunistused Kuju

0 Reitingud
€11.39 €21.91

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Betooni Küünal Omanik Silikoonist Vormi DIY Tsement Koondamise Küünal Omanik Hallituse Küünal Omanik Koostisega Loominguline Disain Kaunistused Kuju

Kirjeldada:

1. Kõrge Kvaliteediga Silikoonist - hallitus on valmistatud mittetoksiline ja lõhnatu toit klassi materjal, pehme, kuid tugev ja vastupidav, stabiilsem ja lihtsam deformeeruda, kui tavaline silikoon.Samal ajal, see on ka pikem tööiga.

2. LIHTNE KASUTADA: Lihtsalt vala oma retsepti hallituse.Kui oled valmis, release otsad ümber hallitus ja keerata see tagurpidi.Oma meistriteos on pop ilma pisaravool või murda.

3. SOBIB IGA KORD: lõpuks saab toode, mis on paigutatud elutuba, magamistuba, baar, laud, et luua lõbus atmosfäär töö, kodu decor, isikutele, Halloween, sünnipäevad, Jõulud, Thanksgiving või muudel erijuhtudel.

4. Võite kasutada seda kuju luua oma loomingut kasutades oma kujutlusvõimet ja loovust.Täiuslik DIY kingitus oma lähedastele.

5. See on ka suurepärane kingitus endale, perele, sõpradele või keegi, kes armastab käsitööd.Või saate teha unikaalne Jõulude ja sünnipäeva kingitus oma sõpradele ja perele.

Materjal: Silikoon

Hallituse suurus: 10*8.2*5CM, valmis toote suurus: 9.2*8.1*4.4 CM

Pakkeleht: 1 Silikoonist Vormi

sku: k226835

Sildid: küünal omanik

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Silikoon

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…