HD 10-300 X40 Loomaaed Monocular Teleskoobi pikamaa Teleskoobi Nutitelefoni Pikksilm Suurendusega HD Telkimine Jahindus Vaadates Jahindus

0 Reitingud
€13.86 €21.32

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

HD Monocular Teleskoop 10-300X40 Zoom Monocular Teleskoobi Reguleerimisala pikamaa Teleskoobi Nutitelefoni Pikksilm Suurendusega HD Telkimine Jahi linnuvaatlus Jahindus

Funktsioon

1. Statiivi disain: anti-shake süsteemi, eriti statiivi 3D güroskoop, väga stabiilselt mitu suumib.

2. Selgem stseene: BAK4 prisma objektiivi, 30 korda tihedam ja suurem vaateväli, selgem ja rohkem värvikaid stseene.Suurepärase valguse läbilaskvusega ja heledus, heledam ja selgem pilte.

3. Öise nägemise funktsioon: sisseehitatud öise nägemise funktsioon, mis võimaldab teil näha, kui on valgust öösel.Lülitage auto focus ja häguse tausta.Saate keskenduda inimestele, kes vajavad vaatasin.

4. Niiskuskindel ja veekindel: lämmastik-täidetud veekindel ja O-rõngas optilised komponendid saab vältida niiskuse, tolmu ja mustuse eest ning tagada kasutusiga.Mount sobib teie telefon on parem ja võimaldab teha kauneid fotosid ja kohaneda karmis keskkonnas.

5. Sobiv Rühm: Sobib outdoor spordi harrastajatele ja kõrbes maadeavastajad, oluline seadmete linnuvaatlus, wildlife, jahindus, matkamine, mägironimine, matkamine ja reisimine.

Pakett sisaldab:

1 x Monocular Teleskoop

1 x Statiiv

1 x Telefon Adapter

1 x Puhastus-Riie

1 x Kanda Kott

1 x Köis

1 x Kasutusjuhend

PANGE TÄHELE:

1. Seda ei saa kasutada pimedas keskkonnas, statiiv värv on juhuslik, must või hõbedane, hiljemalt pakendamisel.

2. kruvid kohta, statiiv on valmistatud plastikust, ja kui see on lisatud teleskoop, siis võib seda murda, kui te kasutate liiga palju jõudu või ületada piiri.

sku: k1996

Sildid: Hd Monocular Teleskoop

Veekindluse Tase IPX5
Päritolu Mandri-Hiina
Objektiivi Diameeter 32mm
Tüüp Monocular
Mudeli Number Mobiiltelefon Monocular
Suurendus 10-30, 10X-30X
Prisma Kirjeldus BAK4
Okulaari läbimõõt 14mm
Objektiivi Kate Kirjeldus FMC
Materjal Plast
Vaateväli 230-110FT/1000YDS
Fookuse Tüüp KESK

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…