Korrus Jäähoki Litrid Väljas Hockey Puck Jäähoki Pallid Multifunktsionaalne Sõiduteele Sport Pallid Kaasaskantav Väljas Hoki Litri Eest

0 Reitingud
€3.96 €5.66

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Street Hockey Litrid on välja töötatud, et aidata teil liigu palli kiiresti ja käivitada täpselt.Suure kõvaduse ja paksusega umbes 26mm/0.8, need litrid eesmärk on anda kiire ja täpse täitmise, mida vaja.Sobib kasutamiseks erinevaid kohaldamise korda, meie Tänava Jäähoki Litrid on must-olla iga tõsine mängija.

Kirjeldus:

Nimi:Jäähoki Litrid

Materjal:ABS+PVC

Suurus:

Läbimõõt: umbes 7,6 cm/2.99 cm

Paksus: umbes 2,6 cm/1.02 cm

Kaal: 96g

Värv: roheline, punane, sinine

Omadused: sobib igapäevaseks treeninguks ja konkurentsi rulluisutamine ja maa jäähoki.

Pakkeleht:

1 x Ice Hockey Puck

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Täpsus ja Kiirus: suure-hõõrdumise pinnad ja pit muster, need litrid glide sujuvalt jääl ja kinni oma hockey stick, mis võimaldab teil liigu palli kiiresti ja käivitada täpselt.Pluss, pilkupüüdev disain ja viie rullikuga hoida ratas tasakaalustatud ja stabiilne.

2.Suur Kõvadus ja Vastupidav: Meisterdatud suur kõvadus ja hea vastupidavuse, meie jäähoki litrid pakkuda parimate tulemuste.Tihe faktuur ja materjal ABS maksimeerida adhesiooni kinni ja ratas, andes teile täieliku kontrolli ja täpsuse jääl.

3.Performance Boost: Tõsta oma mängu alates algajast kuni pro koos meie jäähoki litrid.Play ja rong kergust ja arendada ülemuse oskused möödaminnes ja palli käsitlemise.Ehitada enesekindlus kohta rink ja skoor kiire ja täpne kaadrid.Ideaalne serv tahes hoki meeskond.

4.Õues Peab-Olema: Need Jäähoki Litrid pakkuda lihtne kaasaskantavuse ja nende kerge kaal ja kompaktne suurus ca 76mm/3 cm läbimõõduga ja 26mm/0.8 paksust.Kandke neid kõikjal, pop neid oma seljakott igapäevaseks kasutamiseks või tänava jäähoki, ja nautida mugavust nad toovad, et oma elu.

5.Kohaldamisala: Glide vaevata siledatel pindadel nagu siseruumides põrandad, spordiväljakutel, jää liuväljad nõudlusel, tenniseväljakud, asfalt ja betoon.Ideaalne kohaldanud korda.

sku: k18557

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…