Iidsed Roomajad Loomade Dinosaurus Pagasi Kate Elastne Kohver kaitsekatted Reisi-Anti-tolmu Käru Pagas, mis Hõlmab

0 Reitingud
€14.43 €28.87

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kui soovite rohkem stiili, võite saata mulle fotosid, mis Tahes liiki foto,pilt,foto,joonistused,kunsti tööd saab eaily teha.

Saate printida mis tahes pildid, mis teil nagu online või foto oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, uute jooniste oma kunsti töö.

See on nii lihtne, nagu trükkimine paberile!!

Pls saatke meile selge pildi enne luua selleks.(Kõrgem mõiste pildi ,enam selge, pagasi kate on)

Elastne Materjal:

See pagasi kate on valmistatud vastupidavast ja spandex polüester.Super kõrge lamineerimine,väga elastne,kujuline jooga eriti tugev,super paksus suurendada kulumiskindlust,kaitsta oma kohvri vastu mustuse ja kriimustuste.Topelt õmmeldud kõik üle, veenduge, et teie kohver jääb kinni reisi ajal.

Suurepärane Trükkimine:

Hea sublimatsioon kvaliteedi muster muudab elavamaks ja värvi heledamaks.Toome teile uskumatu visuaalne mõju ja hea reisil meeleolu.Mitte ainult hoida oma pagasi puhastada,kuid võib ka lihtne leida teie pagasi kui sa kontroll, pagasi.

Lihtne paigaldada:

Sobivus kiiresti ja lihtsalt sekundit.Vastupidav ja pestav, 4 suurused saadaval mahub peaaegu iga pagasi.S: sobib 18-21 tolline pagasi, M: fit 22-24 tolli pagasi, L: sobib 25-28 tolline pagasi, XL: sobib 29-32 tolline pagasi.

Teade:

Kuna pagasi puhul on venitatud, kui neid kasutatakse pagasiruumi, muster on venitatud kui kasutatud, muster võib erineda kohvrid erineva suurusega.

Toodete Kuvamine:

sku: k155442

Toote Tüüp Reisi Tarvikud
Muster Tüüp Loomamustrid
Peamine Materjal Polüester
Toote Kaal 330g
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Koostis Polüester
CN Jiangsu
Reisi Tarvikud Pagasi Kate

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…