Surf Kalastustarbed Merevees Kalapüügi Lures Ostmisele Komplekt Teravad Konksud Tuuni Kalastustarbed Tarvikud Muru Auto Heeringas

0 Reitingud
€3.81 €5.44

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

selle kalapüügi peibutis komplekt, mis jäljendab needlefish.Need landid on vastupidav ja sobib magevee kalapüük.Nad näevad välja nagu päris kala ja teha suur kingitus anglers.

Kirjeldus:

Nimi: Surf Kalastustarbed

Pikkus: umbes 19cm/7.48 aastal

Kaal: umbes 63g

Fishhook mudel Konksud: 2# tugevdatud Aujin Yamamoto konks

Pakkeleht:

Surf Kalastustarbed*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Needlefish Simulatsioon: kalapüük landid imiteerivad kuju ja värvi needlefish, mis on vastupandamatu, et paljud kalaliigid.Nad võivad ka kohandada oma sügavust vastavalt vee tingimustes ja kala sihite.Kuju on aerodünaamiline pikk ja kiire valu.

2.Terav ja Vastupidav Heegelnõel: Need kalapüügi lures on terav ja vastupidav, kaluri lihtsamaks ja nauditavamaks.Konksud on tugevdatud kõrge-tugevus roostevabast terasest, mis hoiab oma kala kindlalt.

3.Mitmekülgne Kalapüügi Peibutis Komplekt: Need surfata kalastustarbed võib kasutada merevees ja magevee, sobib kalapüügi bass, kalmaar, snakehead, säga, heeringas, mandariin kala, valgeamuur, ja teised suured mäng kala.

4.ja Korisev: Featuring realistlikud maalid ja 3D silmad, mis meenutavad reaalset kala, need landid võib meelitada aastal näljane kala kergust.Nad tulevad koos messingist ja klaas kõristid, et toota iseloomulik heli ja vibratsiooni vallandada rohkem hammustab.

5.Hellita oma Kalapüügi Sõbrad: See kalapüügi peibutis komplekt on suurepärane kingitus teie sõbrad, pere või töökaaslased, kes on kalapüügi armastajad.Nad väärivad parimat söötasid ja konksud nende kalapüük ja stiile.

sku: k148834

Kategooria Merevee Kalasöödaks
Päritolu Mandri-Hiina
Positsioon Juhtimise Valdkonnas

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…