Sinikael-Part Kõne Jahindus Part Kõned Realistlik Heli Suu Kõne Part Peibutamist Part Vile Kõne Jahipidamine Jahipidamise Tarvik

0 Reitingud
€4.57 €6.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie käsitsi reguleerida ühe reed sinikael-part kõne on ideaalne jahimehed või linnuvaatleja.Tema väike ja kerge disain teeb lihtsaks teha.Selle vastupidav konstruktsioon, seda võib kasutada pikka aega.Varsti on sul tunduda sinikael-part!Muudab parim kingitus.

Kirjeldus:

Nimi: Part Vile

Toote mõõdud: (ligik.)11*3,5 cm/4.33*1.38 tolli

Kaal: 66g

Värv: roheline

Pakkeleht

Part Kõned *1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kõrge kvaliteediga Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjal, see part kõne saab kasutada pikka aega, ilma et kaotaks oma suurepärase kvaliteedi ja vastupidavuse.Kas teil on jaht või harjutada, siis võib tugineda käesoleva vastupidavast materjalist toota realistlikud helid.

2.Asjatundlikult Meisterdatud Ehitus: See part kõne on uhke hoolikalt käsitsi häälestatud ühe reed disain järjepidev ja realistlikud helid, mis abi jahimehed meelitada pardid ja haned kergust.

3.Vaevatu Helistaja: meie pardi kõne, nii algajad kui ka kogenud helistajad saavad vaevata toota realistlik sinikael-kõlab.Ei ole keeruline tehnikat vaja, lihtsalt löök ja ligi meelitada rohkem pardid oma jahi kohapeal.

4.Mugav Veavad Võime: Need part kõned on väike ja kerge, mistõttu on seda lihtne teha ümber ja kasuta iga jahi olukord.Nad toodavad realistlik ja valju heli, mis on tõhus kõigile part liigi, meelitades neid oma asukoht.

5.Fantastiline Kingitus: Suurendada oma isa ja vanaisa on jahi kogemus meie pardi helistage: täiuslik kingitus iga jahi entusiast.See kõne on realistlik, kasutaja-sõbralik, ja kauakestev.Teha Isa Päev unustamatu, andes neile parim kingitus, mis muudab suurepärane kingitus keegi, kes armastab jahindus.

sku: k146540

Muster Tüüp triibuline
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…