Kala Sööt Lisaainete Kuivatatud Krevetid Pulber Kala-Ohutu, Tõhus Kala Sööt Atraktant Söödaks Soolast Vett, Soola Vesi Forell

0 Reitingud
€3.55 €5.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Valmistatud looduslikult esinevad ained, suurendab see sportlikud võimed & stressitaluvus kala.Lisada väikestes kogustes koos sööt lisaainete suurema saagi.Enam vaeva, et püüda kala kogu päeva!

Omadused:

Nimi: Kala sööt atraktant

Kaal: 30g

Suurus: 14*10cm/5.51*3.94 tolli

Tähelepanu:

Erinevad valguse ja ekraani seaded, värvi kirje võib olla veidi erinev pilt.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, palun lubage olemasolu suurus 1-2cm vahe.

Nimekiri:

1 x kala atraktant

Vaata rohkem toote detailid

1.Stimuleerib ja Suurendab Kala: kala atraktant võib tugevalt stimuleerida lõhnataju ja maitse veeorganismide liike, mistõttu on neil suurem tõenäosus hammustada oma sööt.See suurendab ka sportlikud võimed ja stressitaluvus kala, tagades rohkem rahuldust kalapüügi kogemus.

2.Eco-Sõbralik Lahendus: Kala atraktsioon valmistatud ohutuid materjale.See kala atraktant on valmistatud looduslikult esinevad ained, mis tähendab, et see on ohutu, vastupidav, et nii kalade ja vee.

3.Täiustatud Kalapüügi Edu: Parandada oma võimalusi kalade kogu päeva pikk see kala atraktant.Oma erilise valemi ja disain teevad teie meelitada rohkem atraktiivne ja vastupandamatu, et kala, mis viib kõrgema kalapüügi määr ja suur saak tagada.

4.Lihtne kasutada: Maksimeerida Saagi meie Mitmekülgne Atraktant lahendus.Lisa kala väikestes kogustes sööt kohandatud temperatuur, asukoht ja rohkem.

5.Praktiline kasutamine: See võimas kala atraktant on meelitada mageveekalade, nagu koger, karpkala, karpkala, muru, turb, ja kirevahvenlased, samuti mere kala nagu makrell, riffahven, ja vähid.Kalad enesekindlalt igas veekogus ja püüda rohkem kala.

sku: k137376

Kategooria Teraline
Päritolu Mandri-Hiina
Positsioon Juhtimise Valdkonnas

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…