Akrüül Kohvi Kaunadega Omanik Nespresso Originalline, Kohvi Kapslite Säilitamine Sahtel Omanik & Korraldaja (40 Kaunad)

0 Reitingud
€24.25 €83.63

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie stiilne ja unikaalne Kohvi Pod Omanik on ideaalne valik salvestada oma Nespresso OriginalLine suurusega kapslid. (väiksemad kapslid)

Suur 40 kohvi pod võimsus, aseta see vertikaalselt kohvi hammas kõrval on kohvimasin ja säästa väärtuslikku köök counter ruumi.Ideaalne koju või kontorisse, nautida enam jama oma kohvi kaunadega.

See on väga lihtne leida maitse oma valik, see moodne ja elegantne Akrüül kohvi hammas ja teie köök on ilus värvidega kohvi kaunadega täiesti korraldada oma maitse.

Meie Kohvi Pod Valdaja on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, nii et saate nautida mitmeid aastaid.Praktiline ja ruumi kokkuhoid, see Akrüül kohvi pod omanik istub roostevabast terasest pink koos kummist korgid, et vältida kriimustada oma köögi pind.

Kingitus oma lemmik kohvi armastaja, kes tahab, kiire ja lihtne hommikul.Pakkuda igapäevane mugavus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kohvi kapsel omanik

Värv: läbipaistev

Materjal: akrüül

Suurus: 25 x 21 x 7cm

Pakendi Sisu:

1 x kohvi kapsel omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

sku: k1260

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…