Lightsaber Wall Mount Omanik Katana Wall Mount Omanik Akrüül Lightsaber Ekraan Riidepuu Akrüül Läbipaistev Mõõgad Seina Rack

0 Reitingud
€6.33 €9.05

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Korraldada ja näidata oma lightsabers meie roostevabast terasest wall mount bracket.Hoia oma hinnatud omandit turvaline ja muidu lahti ekraanil.Laialdaselt kasutatakse ning on ideaalne kingitus mõõgad nautimiseks.

Nimi: Lightsaber Seina Seista

Materjal: Akrüül

Saadaval värvid: must, läbipaistev

Üldiselt suurus: umbes 9x9x2.5cm/3.54x3.54x0.98in

Paksus: umbes 8mm

Nimekiri:

1 paar x Akrüül Lightsaber Wall Mount

4 x kruvid

4 x expansion toru

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Seina Kasutamine: Optimeerida oma seina ruumi, kus meie lightsaber seista seina ekraan.See mount bracket pakub tõhusat kasutamist seina ruumi, mis võimaldab teil hoida oma tuba korraldatud ajal, tutvustada oma lightsaber kogumine.

2.High-End Viimistletud: See Lightsaber Seista Seina Ekraan on valmistatud 0.31 paks akrüül-ja roostevaba teras, et tagada maksimaalne kaitse ja pikaajalise vastupidavuse oma lightsaber.

3.Vaevatu Ekraan: Kindlalt esitleda oma lightsaber koos horisontaalne paigaldus!Määrata vitriin vaevata kruvidega ja laiendamine, torud, ja puurida neli piisava suurusega augud seinale.

4.Unikaalne ja Stiilne: Tõsta oma kodu decor see uimastamise seina ekraan, mis mahutab kuni teie lemmik lightsabers, katanas, pesapalli kurikad, ja muud kollektsiooni.See teeb täiuslik kingitus mõni entusiast, kes soovib näidata oma teemad.

5.Mitmekordne kasutamine: seina vitriin on ideaalne ladustamine ja väljapanek oma lightsaber, samuti muud mõõgad, bat, mängupüssid.Alates näitusesaalid, et kodu ja kontori ruumid, see alus annab uimastamise võimalus panna oma kollektsioon.

sku: k118107

Kohaldatava Inimesi MEHED
Juhatuse Kategooria Korter-Plaat
Tüüp Madu Juhatus
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…